Salı, Eylül 18, 2012

İMÇ Sakarya'ya bir 'Kıvılcım' yetti

YÜCESPOR: 2 İMÇ SAKARYASPOR: 3 
İstanbul 1. Amatör Lig 5. Grup'ta ilk hafta mücadelesinden İMÇ Sakaryaspor, deplasmanda Yücespor'u 3-2 yenerek sezona güzel bir başlangıç yaptı. Oyuna ikinci yarıda giren İMÇ'li Fatih Kıvılcım maçın gidişatını değiştiren isim oldu.
Bakırköy Belediye Stadı'ndaki maçın 10. dakikasında İMÇ Sakaryaspor Gürkan'ın penaltısıyla 1-0 öne geçti. Ev sahibi Yücespor da 35'te bir penaltı kazanırken kaptan Alper beyaz noktadan başarılı bir vuruşa imza atarak skora denge getirdi: 1-1
İkinci yarıda, 75'te Enes Oğuzhan konuk Eminönü temsilcisini yeniden öne geçirdi. 90+2'de Gürkan durumu 3-1 yaparken, golün santrasında Cihan uzak mesafeden aşırtma bir vuruşla skoru belirledi: 2-3.

Göksu: "Fatih Kıvılcım gidişatı değiştirdi"
Maçı değerlendiren İMÇ Sakaryaspor Teknik Direktörü Hasan Göksu, "İlk yarı biz daha iyi oynayan taraftık, ikinci yarıdaysa Yücespor daha etkiliydi. Gerçekten iyi bir takım yapmışlar. Bizde oyuna giren Fatih Kıvılcım oyunun gidişatını değiştirdi ve galibiyette büyük pay sahibi oldu. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Yücespor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim" dedi.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

2025-26 Türkiye U16 Şampiyonası 1. Kademe Toplu Sonuçları

 Türkiye U16 Futbol Şampiyonası'nda ilk etap sona erdi.