Pazartesi, Eylül 24, 2012

HEASK puanları 1-1 dağıtıyor!

HEASK: 1 VARDARSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grupta geçen hafta kaybedilen puanların telafisi için kendi sahasında Vardarspor’u konuk eden HEASK, bu maçta da istediğini alamadı. Maç öncesinde forma krizi yaşanmasına rağmen, sorunu tesis sahibi Yıldıztabyaspor Kulübü yetkilileri ile çözen HEASK,  sahaya kırmızı-beyaz formalar ile çıktı.

Maça hırslı başlayan ev sahibi ekip oldu. Orta alandaki iyi ayaklar ile topa sahip olup Tayfun ve Uğur ile gol aramaya başladılar. Ancak Vardarsporun tecrübeli defans oyuncuları arasındaki Muzaffer bir çok atağı daha başlamadan uzaklaştırmakta ustaca oyun sergiledi. Orta saha üstünlüğünü ev sahibi ekip alsada konuk takımdan Önder inanılmaz bir efor sarf ederek takımını hep ayakta tutmasını bildi. İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısına HEASK takımı forvette oyuncu değişikliği ile başladı.


Oyuna giren Okan 65 dakikada sol kanattan beceri dolu hareketler ile taşıdığı topu ceza sahası üzerinde bulunan Tuzlaspor'dan bu sezon transfer edilen   Mehmet‘e (Şifo lakaplı) adeta alda at dercesine gönderdi. Mehmet bu pası iyi bir vuruş sonrasında ağlarla buluşturdu ve durum 1-0 oldu. Bu gol HEASK takımını biraz rahatlattı.



Yediği golün şoku ile biraz da olsa oyun düzeni bozulan Vardarspor oyuncularının toparlanması uzun sürmedi. Son 10 dakika içerisinde ani ataklar ile rakip alana gitmeye başladılar. HEASK ikinci golü bulmak için rakip alana baskı kurmaya devam etti. Hakem uzatma dakikaları 6 olarak gösterdi.

Ev sahibi ekip son anlarda bile ikinici golü aramaya devam ederken, kazanılan köşe vuruşundan sonra dönen top ile ani atak yakalayan Vardarspor oyuncuları rakip 18 alanına kadar taşıdıkları top ile girilen ikili mücadelede yapılan hareket sonrasında penaltı vuruşu kazandılar.  Günün başarılı iki isminden biri olan Vardarspor kaptanı Önder topun başına geçti. Kullandığı atışta kaleci Noble ile topu ayrı köşelere göndererek takımının kazandığı 1 puandaki rolünü perçinleştirmiş oldu. Atılan bu golün santrası dahi yapılmadı.

Gelecek hafta Dolayobaspor ile HEASK, Vardarspor ile  Yeşilköyspor karşılaşacak.

STAT: Yıldıztabya
HAKEMLER: Abdülkadir Düzgün – Koray Türkekol – Mustafa Çil
SAHA KOMİSERİ: Sadık Kal
HEASK:Noble , Serhat , Ufuk , İrfan , Ahmet , Alper , Mehmet , Özay , Uğur , Serkan , Tayfun
VARDARSPOR: Arif , Ferdi , Onur , Nazım , Alirıza , Aykut , Gökhan , Volkan , Eray , Onur , Rıfat
GOLLER: Mehmet 65”– Önder  (penaltı) 90+6”

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.