Cumartesi, Ağustos 25, 2012

Leventspor, Zara Ekinlispor karşısında zorlanmadı

ZARA EKİNLİSPOR: 1 LEVENTSPOR: 2
İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup temsilcisi Zara Ekinlispor ile  Süper Amatör Lig 2.Grupta yer alan Leventspor, Zara Ekinli Stadı'nda bugün saat 17.00'de hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. Kırmızı Siyahlılar maçtan 2-1'lik skorla galip ayrılarak, lig öncesi için umut verdi. Beşiktaş temsilcisine galibiyeti getiren golleri 7.dakikada Volkan Bayram ve 17.dakikada Muhammet kaydetti. Ev sahibi ekibin tek golü 81.dakikada Onur'dan geldi.


Karşılaşmanın hemen başında topa iyi basan ve ayağa oynamaya çalışan bir oyun yapısını ele alan Leventspor'da gol de gecikmeden geldi. 7.dakikada Sol kanattan Sinan topu rakip alana taşıdı ve yerden ortasını yaptı. Zara Ekinlispor Savunması topa Ercan'dan önce dokundu ve topu uzaklaştırdı. Ceza sahası içerisinde kaleyi karşıdan gören noktada, Volkan Bayram gelişine sert ve düzgün vurdu Leventspor 1-0 öne geçti. 17.Dakikada Muhammet'ten adeta bir füze geldi. Sağ kanattan Yusuf'un pasında atağa iyi çıkan Sinan, tek topta topu Muhammet'e aktardı. Muhammet sol ayağıyla topa oldukça sert vurdu ve top 2.kez Zara Ekinlispor ağlarına gitti.


38.dakikada Muhammet ile Enes korneri paslaşarak kullandı. Muhammet'in ortasında kaleci Metin topu tokatladı fakat üst direğe çarpan top oyun alanına döndü. Ercan topa bekletmeden vurdu top filelere gitti fakat topa elle dokunduğu gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı. İlk yarı Leventspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile noktalandı. İkinci yarının başında Kırmızı Siyahlılar tam 8 oyuncusunu birden değiştirdi.


Uğur'un talihslizliği...
67.dakikada Zara Ekinlispor'da Uğur orta alanda topa hareketlendiği sırada yaptığı ters hareketle bir anda yer kaldı. Bileği burkulan futbolcu uzun süre yerde kalırken, sahada sağlık görevlisi olmadığından futbolcuya ilk müdehaleyi  Levent Spor Kulübü Teknik Direktörü Serdar Gücüyener, yaptı. Futbolcunun ayağına bandaj ve buz tedavisi uygulanan futbolcu omuzlara alınarak sahayı terk etti. Teknik Direktör Serdar  Gücüyener'in bu davranışı rakip takım futbolcuları tarafından takdirde karşılandı.


76.dakikada ceza sahası üzerinde Volkan topu Mesut'a indirdi. Mesut gelişine sert vurdu. Üst direğe çarpan top oyun alanını terk etti. 81.dakikada Zara Ekinlispor tartışmalı bir pozisyonda golü buldu. Defansın arkasına atılan topta Onur, kaleci Tuncay'dan sıyrıldı ve topu boş kaleye gönderdi. Golden sonra ofsayt gerekçesiyle itirazlar olmasına karşın karar değişmedi. Karşılaşmayı Leventspor 2-1'lik sonuçla geçerek, 2.hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldı.

STAT: Zara Ekinli
ZARA EKİNLİSPOR: Metin, Kamuran, Hamza, Turgut, Volkan, Uğur, Gökhan, Mahmut, Fatih, Erken, Güneş
LEVENTSPOR: Şener(Dk.34 Erdoğan)(Dk.65 Tuncay), Yusuf(Dk.46 Emirhan), Ahmet(Dk.46 Taha), Ramazan, Ercan(Dk.46 Emin), Ümit(Dk.46 Yakup), Volkan(Dk.46 İlyas), Enes(Dk.46 Mesut), Muhammed(Dk.46 Ali Cem),  Sinan, Ercan(Dk.46 Volkan Yazkan)
GOLLER: Dk.81 Onur / Dk.7 Volkan Bayram, Dk.17 Muhammed





HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
Karşılaşmaya Ait Daha Fazla Fotoğraf İçin www.leventspor.com Adresini Ziyaret Ediniz!

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.