Salı, Temmuz 17, 2012

Muhammet Ali, Leventspor'da kaldı

Yeni sezon öncesi iç transferlerine devam eden Leventspor, bugün 11.iç transferini de nihayetlendirdi ve sol kanat oyuncusu Muhammet Ali Kara ile de anlaşıldığı ve bir sezon daha devam edileceği açıklandı. 24 yaşındaki kanat oyuncusu bugün saat 15:30'da tesislere gelerek kulüp Başkanı Mehmet Şenozan ile 45 dakikalık bir görüşme yaptı ve görüşme sonunda el sıkıştı.

Geçen sezon iki hükmen Öz Fatih maçı oynanmadığı için 22 grup maçının 20'sinde oynayan ve 18'inde de sahaya ilk 11'de çıkan sol kanat, grupların son iki haftasında Ömerli Köyü deplasmanında ve Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesislerindeki Terazidere maçlarında sakatlığı sebebiyle 18 kişilik maç kadrosunda yer alamamıştı. Muhammet, gruplarda Leventspor'a büyük fayda sağlamış ve Bölgesel Amatör Lig için Play Off maçları hakkı kazanmasında katkıda bulunmuştu. 14  Play Off f maçının da 4'ünde ilk 11, 1 tanesi ikinci yarı olmak üzere 5'inde forma giymiş, 9 maçta kulübede beklemiş, Sultanbeyli Belediyespor Play Off maçında da 63.dakikada oyuna girmiş başarılı bir oyun sergilemişti. Süratiyle Leventspor'a faydalı olan futbolcu, gruplarda oynadığı 20 maçta 4 gol (Selvi,Erok,Yahya Kemal deplasmanları ve Ömerli Köyü iç saha), Play Off grubunda da Tuzlaspor maçında attığı jeneriklik gol olmak üzere oynadığı 5 maçta 1 gol kaydına muvaffak olmuştu. Bu sezon Levent adına 5 gol kaydeden sol açık, gruplarda 7,  Play Off'larda 1 olmak üzere takımı adına 8 de assist yapmıştı.

Muhammet Ali Kara kimdir?
Futbola 11 yaşında Bahçelievler minik takımında başlayan futbolcu, semtinin kulübünde 4 sezon geçirdikten sonra 14 yaşında İstanbulspor A.Ş. altyapısına transfer olup aralıksız üç sezon sarı siyahlıların genç ve A2 takımlarında ter dökmüş, henüz 17 yaşındayken ağustos 2005'te o zamanın popüler 2.Lig takımı Etimesgut Şekerspor tarafından profesyonel yapılmıştı. İki buçuk sezonu Etimesgut Şekerspor kadrosunda geçiren oyuncu, 2007-2008 sezonunun ikinci yarısını Küçükçekmece takımıyla 3.Ligde tamamlamıştı. 2008-2009 sezonunu İstanbulspor A.Ş.'de geçiren Muhammet, 2009-2010 futbol sezonunda TFF 3.Ligde Alibeyköy formasını giymişti. 2010-2011'i ise genç yaşına rağmen 5 senelik profesyonellikten sonra amatöre dönüp, Beylikdüzü takımında Bölgesel Amatör Ligde geçiren orta saha oyuncusu, geçen sezon temmuz sonu Leventspor'a katılmıştı. Futbolcunun kariyerinde 1 Türkiye Kupası, 5 A2 maçı, 25 TFF 3.Lig müsabakasında 2, 19 Bölgesel Amatör Lig müsabakasında da 3 golü bulunuyor.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.