Salı, Temmuz 17, 2012

Çağrı Ergen Ortaköyspor'da

Geçtiğimiz yıl İstanbul Süper Amatör Lig'de çok başarılı bir sezon geçiren ancak Bölgesel Amatör Lig'e çıkma şansını play-out oynayarak yitiren Alibeyköyspor'da 14 gol 11 asist ile oynayan Çağrı Ergen bu yıl Süper Amatör Lig'e yükselen Ortaköyspor'a transfer oldu.

Alibeyköyspor'da takım arkadaşlarının ve taraftarların çok sevdiği Çağrı Ergen Alibeyköyspor'da çok güzel bir sezon geçirdiğini, son maçta Bölgesel Amatör Lig'e çıkma şansını yitirdiklerini ve çok üzüldüklerini belirtti. 


Alibeyköyspor'a hizmet eden öncelikle başkan, yönetim, teknik heyet ve özellikle de taraftara çok çok teşekkür eden Çağrı Ergen, "Alibeyköyspor benim için çok özel bir kulüp, inşallah başarılı bir sezon geçirip daha üst liglerde, profesyonel olarak yollarına devam ederler" dedi. 
Turuncu-Mavililer'den antrenman saatlerinin uyumsuzluğundan dolayı ayrılmak zorunda kaldığını belirten Çağrı Ergen "Kısmet böyleymiş, inşallah bir gün tekrar buluşuruz, özellikle Alibeyköyspor taraftarını çok özleyeceğim" diye konuştu.


Alibeyköyspor taraftarının "Kral" lakabını taktığı hücum oyuncusu yeni takımı Ortaköy ile ilgili de "Ortaköyspor da mazisi olan çok eski bir kulüp. Bundan sonra tüm enerjimi Ortaköyspor için harcayıp takımımızın şampiyonluğu için mücadele edeceğim" dedi.


HABER-FOTOĞRAF: SELİM DEMiRER

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.