Salı, Mayıs 01, 2012

Özmuratspor Yönetiminden futbolculara moral

İstanbul 2.Amatör Lig 4.Grupta hafta sonu grubunun güçlü takımlarında olan Kanaryaspor'u yenerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam eden  Özmuratspor yönetimi futbolculara haftanın ilk idman çalışmasını yakından takip ederek baklava ziyafeti sundu.


Sefaköy Kartalspor Sahasında yapılan idmanı izlemeye gelen Özmuratspor Kulübü 2.Başkanı İsa Kıran ve Genel Kaptan İbrahim Şakiroğlu idmanı izledikten sonra sahaya girerek futbolcularla bir toplantı yaptı.

2.Başkan İsa Kıran yaptığı konuşmada öncelik hafta sonu Kanaryaspor ile oynadığınız maçtaki  güzel futbol ve skordan dolayı hepinizi tebrik ederim.

Her iki takımda müsabakayı izlemeye gelenlere zevkli ve güzel futbol izledi.Tribünden siziler izlerken  Süper Amatör ve ya 3.Lig maçı izlenim görünümü verdiniz sizlerle gurur duydum .Sizlerden ricam bundan sonra elinizden geldiğince idmanlara katılın hocamıza yardımcı olun birlik beraberliğinizi bozmayın.Gençsiniz  özel hayatınıza dikkat etin grubumuzda bir birinden güçlü takımlar var bizim oynayacağımız tüm maçlar ve rakiplerimiz aynı ayarda  rakibinizi gücümsemeyin içerde ve dışarıdaki konuşulanlara kulak asmayın disiplini aynı ciddiyette çalışmalarınızı sürdürün ve bu yıl mutlaka ve mutlaka 1.Amatör Lig yükselelim. Sizlerde kendinize piyasa yapın bizden daha iyi kulüpler sizleri istediğinde bizde kulüp olarak elimizden gelen kolaylığı yapacağımızdan şüpheniz olmasın sizlerle tekrar gurur duyuyor tebrik ediyorum dedi.

HABER VE FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE 

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.