İASKF İstanbul ilçeleri futbol turnuvasında mücadele eden, son maçında Silivri ilçe karmasını 4-1 mağlup ederek 3 puan alan ve Salı günü Beşiktaş Fulya Stadı'nda Esenler ilçe karması ile karşı karşıya gelecek olan Sultangazi İlçe Karması, Sultangazispor Kulübü Başkanı Nevzat Yılmaz'ın verdiği mangal partisinde bir araya geldi
İASKF İstanbul ilçeleri futbol turnuvasında mücadele eden Sultangazi ilçe karması Salı günü Esenler ilçe karması ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Cebeci şehir parkında teknik direktörler Mehmet Uzun ile Serdar Ayaz yönetiminde gerçekleşen antremanda futbolcular oldukça neşeli oldukları gözlendi.
Nevzat Yılmaz'dan Sultangazi ilçe karmasına büyük jest
Sultangazispor kulübü başkanı Nevzat Yılmaz,Sultangazi ilçe karması antrenmanını ziyaret ederek çalışmalar ile teknik heyetten bilgi aldı.Yılmaz, antrenmandan sonra futbolculara mangal partisi düzenleyerek büyük moral verdi.
Yılmaz'ın temennisi
İASKF'nin İstanbul ilçeleri U14'ler futbol turnuvası organizasyonun büyük bir proje olduğu söyleyen Sultangazispor Kulübü Başkanı "Nevzat Yılmaz,bu organizasyonun hem ilçe futbol takımlarında oynayan futbolcular hemde ilçeler arası dostlukları son derece pekiştirecektir" dedi.
HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA







Hiç yorum yok:
Yorum Gönder