Cuma, Mayıs 11, 2012

Batı Trakyaspor'da Birol Yalçın dönemi sona eriyor

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Batı Trakyaspor'da Birol Yalçın dönemi sona eriyor. Tecrübeli teknik adam ve tüm teknik kadro, ay sonundaki kongreyle birlikte Yeşil-Siyahlı camiaya veda edecek.


Batı Trakyaspor'da ay sonunda yapılacak kongrede mevcut başkan Mehmet Türkmen'in aday olmayacağı, mevcut yöneticilerden de hiçbirinin yeni gelecek yönetimde yer almayacağı öğrenildi. 


2007'den bu yana Batı Trakyaspor'da görev alan ve kulübün özellikle alt yapıda İstanbul'un en elit kulüpleri arasında yer almasında büyük pay sahibi olan Yalçın, sezon başında takımdan ayrılabileceğini yine Yerel Futbol'a yaptığı bir açıklamada dile getirmişti.


Birol Yalçın Batı Trakyaspor'dan önce Galatasaray altyapısında görev alırken, Edirnespor, Beykozspor, Zeytinburnuspor kulüplerinde profesyonel takım teknik direktörlüğü yaptı.


HABER: EFKAN BUCAK

4 yorum:

Adsız dedi ki...

hocam yeni takım arıyor herhalde bana öyle geldide.
hayırlı olsun yeni takımınız

Cemal dedi ki...

Böyle hocalar takım aramazlar takımlar böyle hocaları arar... basit yorumlarla kendinizi eğlendirmeyin...Bu ekip ayrılırsa kaybeden batı trakya camiası olacaktır.

Adsız dedi ki...

Ekibi gerçekten iyi eğitmenlerden kurulu bir gruptu..Efendilikleri ve insanlıklarıyla şahsen amatör camiada sürekli yer tutmalarını isterim...

Adsız dedi ki...

slm EFKAN abi senden bu hafta sonu oynancak ÇANKIRI MARUF SPORLA SULTANGAZİ ESENTEPE maçına gelmeni istiyoruz cok büyük bir organizasyonla taraftarları topluyoruz bu güzel oylayı sitenizde görmekten mutluluk duyarız inan cok büyük bir camiya toplanıyor.birçok spor yazarı ve gazateci geliyor.İLginiz için tşk yerel ailesi olarak hep beraber gücleniçegiz.

İstanbul 2. Amatör Lig 19 Mayıs 2024 Pazar Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de 12. hafta karşılaşmaları bugün tamamlanacak...