Salı, Nisan 24, 2012

BAL baraj maçları kuraları 30 Nisan'da

Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de İstanbul ilini temsil edecek takımları belirleyecek olan baraj maçları için kura çekimi 30 Nisan günü yapılacak.

Bölgesel Amatör Lig’in ve İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu müsabakalarının sonuçlanması ile birlikte 4 İstanbul takımının Bölgesel Amatör Lig’e yükselmesi kesinleşti. Bu durumda Çatalca, Vefa, Bağcılar ve Alibeyköy  baraj müsabakaları oynayacaklar. Silivri'nin de 3. Lig'e çıkması durumunda Çatalca'nın Bölgesel Amatör Lig’e yükselmesi ile birlikte Klasman Grubu’nu dokuzuncu sırada bitiren Leventspor da kura çekimine katılacak.

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sultanbeyli Belediye, Tunaspor, Zeytinburnu ve Beykoz 1908 A.Ş'nin oynayacağı baraj müsabakaları kura çekimi 30 Nisan 2012 Pazartesi günü saat 14.00’da Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleştirilecektir. 

Baraj müsabakalarının oynanacağı statlar ise Alemdağ Stadı, Paşabahçe Stadı, Bayrampaşa Bld. Stadı ve Bulvar Stadı olarak belirlenmiştir.

KAYNAK:www.tffistanbul.org

4 yorum:

Adsız dedi ki...

süper mator lıgde herkez 3. gruba sallıyodu..playofff puan durumuna bakıyorum DIKILITAS BAL LIGINE CIKTI İNCİRLİ BAL LİGİNE ÇIKTI..BAGCILARDA PLAYOUT OYNIYCAK DEMEKKI super amtorun en ıyı grubu 3.grup oldugu apacık ortada

Semt Aşığı dedi ki...

Federasyon sitesinde başlıkda 12:00 yazıyor altda 14:00 ben mi bi hata yapıyorum?

Adsız dedi ki...

6 gurup bak kafadaki takımlara anlarsın sidik yarıştırma milletle 3 grup dıye neyse o 3 grupta en ıyı 2 grup dıyebılırsın

Adsız dedi ki...

maclar cumartesi yda pazar oynanır inş yda yine 1 hafta sonra olur en azından takımlar daha iyi hazırlanır

İstiklal'in kalecileri Emrullah Yücel'e emanet

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden İstiklalspor'un teknik ekibine deneyimli bir isim katıldı... Emrullah Yücel, Bakırköy ekibinin ye...