Cuma, Nisan 13, 2012

Ayazağaspor U 14'de hazırlıklar sürüyor

İstanbul U 14 Ligi 22.Grupta namaglup olarak şampiyon tamamlayan Ayazağaspor, salı günü oynayacak olan U 14 Türkiye Birinciliği, eleme maçlarında Yıldıztabya Stadı'nda bir başka namaglup Yavuz Sultan Selimspor'la karşılaşacak.




Hazırlıklarını Ayazağa Atatürk Stadı'nda sürdüren sarı yeşilliler bugün yaklaşık 1 buçuk saat süren bir antrenman gerçekleştirdi. Ayazağaspor-Yavuz Sultan Selim maçının galibi ise Sultanbeyli Belediyespor - Kartalspor galibi ile karşı karşıya gelecek.






Yapılan antrenmana takım kaptanı Şükrü ve 2 hasta oyuncusu daha katılmayan sarı-yeşilliler hafta sonu yapacağı antrenmanlardan sonra maç saatini beklemeye çalışacak.





Tuncay Tokel:Sürprizlere yer var
Ayazağaspor U-14 takım Teknik Sorumlusu Tuncay Tokel, " Salı günü iki denk takımın mücadelesi olacak ancak 2. tura çıkan takımı 2 tane zorlu rakip bekliyor. Tek maçlı sisteme göre oynanan İstanbul Şampiyonası'nda sürprizlere yer var. Bizde şansımızı sonuna kadar kullanacağız. " dedi.




HABER-FOTOĞRAF:ERHAN HARPUT

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bütün alt yapılarda akademisyen hocalar olması lazım. Genç teknik adaylar son senelerde çoğalmaya başladı ve bu da iyi şeyler ortaya çıkarıyor.