Çarşamba, Şubat 15, 2012

İstanbulspor sahasında 'Av'landı

İSTANBULSPOR: 3 AVCILAR BELEDİYESPOR: 0
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta erteleme maçının ertelemesinde İstanbulspor, Avcılar Belediyespor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini alırken zirve iddiasını sürdürdü.
Zara Ekinli Stadı’nın tamamına yakını kardan temizlenirken, ıslak ve kaygan zemin yine de futbol oynamaya müsaitti. İstanbulspor ilk yarı oyunun mutlak hakimi görünümündeydi ancak iki ekip de gol kaydına muvaffak olamadı ve devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda da üstün futbolunu sürdüren İstanbulspor özellikle sağ kanadı iyi kullanırken Kaya ve oyuna ikinci yarıda giren Soner dikkat çektiler. 59. dakikada Soner ile gol perdesini açan İstanbulspor 73’te Gökhan’la skoru 2-0 yaptı. 87’de sahneye çıkan Onur skoru belirledi.

Maçın genelinde İstanbulspor kalecisi Mustafa’ya fazla iş düşmedi. Defansın göbeğinde tecrübeli Evren, sağ bek Kaya, ikinci yarı oyuna dahil olan Soner ve Gökmen göze batan isimlerdi. Düşme hattının hemen üstünde yer alan Avcılar Belediyespor ise bu maçta istediği futbolu sergileyemedi.

Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ben başta maçın hakemini çok beğendim çok iyi maç yönetti.yyazmakta fayda var kötü ise kötü iyi ise iyi iki takım için zor maçı çok güzel yönetti tbr ederim

Adsız dedi ki...

yasin akkoş

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.