Kazım Karabekir Mevlana Spor Kulübü Başkanı Mustafa Türlü, deplasmanda 2-1 kazandıkları Dudulluspor ile oynadıkları maç ile ilgili bir değerlendirmede bulundu.
Çok iyi bir takım olma yolunda mesafe kat ediyoruz
Kazım Karabekir Mevlana Spor Kulübü Başkanı Mustafa Türlü yaptığı açıklamada, Dudulluspor karşısında galip gelen takım oyuncularına övgüler yağdırdı. Başlangıç düdüğünden bitime kadar oyuncularının üst düzey mücadele sergilediğini belirten Başkan Türlü, “çok iyi bir takım olma yolunda mesafe kat ediyoruz. Önemli olan bu galibiyetleri istikrarlı hale getirmek, geride bıraktığımız 3 hafta sonunda Ligde 1 beraberlik ve 2 galibiyetle 7 puan topladık. Netice itibari ile iyi sonuçlar aldık” dedi.
Dudulluspor’a teşekkür ederiz
Mustafa Türlü ayrıca Dudulluspor Yönetim Kurulu’na, kendilerini iyi ağırlamalarından dolayı teşekkür ederken, “biz de Dudulluspor ile oynayacağımız ikinci maçta tüm Dudulluspor Yönetim Kurulu’nu misafir etmekten mutluluk duyacağız” dedi.
HABER: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder