Daha önceleri Profesyonel 3. Ligde mücadele ederken her sezon şampiyonluğa oynayan ve liderliğe alışkın olan Bölgesel Amatör Lig 9. Grup ekiplerinden Bergama’da, Amatör Lige düştükten sonra hasret kalınan liderlik koltuğuna oturmanın coşkusu yaşanıyor.
Uzun zamandır Amatör Kümeden kurtulma hedefiyle sezona başlayan ancak özellikle ligin ilk haftalarında aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle bu arzusunu gerçekleştiremeyen Bergama, liderlik koltuğuna da hasret kalmıştı.
Bölgesel Amatör Lig’de kalıcı olmak istemeyen ve hedefini yeniden 3. Lig olarak belirleyen Kırmızı-Lacivertliler pazar günü soğuk havaya karşın tribünleri dolduran taraftarlarının önünde güzel futbol sergileyerek, Kaklık Belediye Spor’u 6-1 gibi farklı bir skorla geçip 9. Grup liderliğine yükseldi. Maç sonunda liderlik sevincini taraftarlarıyla kutlayan futbolcular sevinç yumağı oluşturdu.
YEREL FUTBOL SİTESİ


Hiç yorum yok:
Yorum Gönder