Salı, Haziran 07, 2011

Kırkpınarspor'a Tahkim'den Red


 Kırkpınarspor ,Tahkim'de lehine karar çıksa Sakarya SAL şampiyonu olacaktı
 Sakarya süper amatör kümede Kırkpınarspor'un AS Akyazıspor'lu 2 gurbetçi oyuncuya yaptığı itiraz (aynı sezonda Almanya'da da amatör kümede oynadıkları nedeniyle) Tahkim Kurulunda da reddedildi.Kırkpınarspor'un itirazı daha öncede Sakarya Futbol İl Disiplin Kurulu ve AFDK tarafından da reddedilmişti. Bu sonuçla tescil edilen Sakarya süper amatör kümede Garajlar Taç şampiyon olup BAL'a doğrudan yükselirken AS Akyazıspor sezonu ikinci sırada tamamladı ve Hendekspor'la BAL için baraj oynama hakkı elde etti.
Gözler Baraj Maçına Çevrildi
Hendek Gençlik BAL'a tutunmak istiyor
Tahkim Kurulunda alınan karar sonrası gözler 11 Haziran Cumartesi saat 18:00'de Sakarya Atatürk stadında oynanacak Hendekspor-AS Akyazıspor maçına çevrildi.Bu maçın galibi Adapazarıspor ve Garajlar Taç ile birlikte 2011-2012 sezonunda Sakarya'yı BAL'da temsil etme hakkını kazanacak.
AS Akyazıspor'un 17 yıllık BAL özlemi var
En son 92-93 sezonunda 3.ligden o zamanki adıyla Deplasmanlı amatör lige(DAL) düşen ve 93-94 sezonunu burada tamamlayıp 3.lige yükselemeyen Sakarya'nın profesyonel lig tecrübeli temsilcisi o ligin sezon sonu kaldırılmasından sonra 16 sezondur Sakarya amatör liginde mücadelesini sürdüyor.

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.