Salı, Haziran 07, 2011

Haznedar Çetinkaya lideri devirdi



HAZNEDAR ÇETİNKAYASPOR: 1 ÜÇYÜZLÜ ESENGÜCÜ: 0
İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup’ta lider Üçyüzlü Esengücü ve takipçisi Haznedar Çetinkayaspor Güngören Stadı’nda karşılaştılar. Saha avantajını iyi kullanan Çetinkayaspor, sahadan 1-0 galip ayrılarak liderle arasındaki puan farkını 1’e indirdi.

Maça her iki takım da istekli başlarken 10. dakikada yapılan ortada Gökhan kafayla skoru 1-0 yaptı. Çabuk toparlanan Üçyüzlü ilerleyen dakikalarda beraberlik için bastırdı. Bordo-Mavililer’in ağlara giden bir topu ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. İlk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarı sahada adeta fırtına gibi esen bir Çetinkayaspor vardı. Kırmızı-Beyazlılar sahada basmadık yer bırakmadı fakat aradığı 2. gole bir türlü ulaşamadı. Haznedar Çetinkaya ataklarında Esengücü’nün genç file bekçisi Mehmet önemli kurtarışlar yaptı. Maçın son dakikalarına doğru cılız Üçyüzlü şutlarında Çetinkaya kalecisi Olkay başarılıydı. Maç 1-0 biterken Çetinkayaspor puanını 34’e çıkardı. Esengücü ise 35 puanda kaldı.

Stat: Güngören
Hakemler: Cihan Ataş, Servet Ölekli, Bülent Eray Kutlu
Haznedar Çetinkayaspor: Olkay **** Yahya **** Murat ****  Ayhan **** Kürşat **** Haşim **** Gökhan ***** Bilal ** (Oğuz * ) Gökhan Selam **** Ferhat **** Alihan ****
Üçyüzlü Esengücü: Mehmet *** Enes ** Arif ** Kazım **  Yıldırım *** Ahmet **  Fersat ***İlker ** (Engin * ) Ünal ** Ömer ** (Muhammet * ) Cengiz ***
Gol: Gökhan (10)

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Başarılar dilerim devamı gelir inş.

Kadir Kaan dedi ki...

Haznedar Çetinkaya,çok önemli iki oyuncusunun eksikliğine rağmen 2. amatörde bu haftaya kadar en çok puan toplayan namağlup rakibini devirmesi büyük başarıdır.

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.