Pazar, Ocak 23, 2011

Silivrispor'da Saral güven tazeledi


Geçtiğimiz hafta ortası yaşanan şok istifalarla gündeme gelen Silivrispor Kulübü hafta sonu gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında istifaları gündeme aldı. Hafta sonu gerçekleştirilen yönetim kurulunda istifaları gündeme alan Silivrispor Kulübü Başkan Mustafa Saral ve Genel Kaptan Aşkın Koç’un istifalarını oy çokluğu ile kabul etmedi. 

Silivrispor Yönetim Kurulu yaptığı yazılı basın açıklamasında; şu ifadelere yer verildi: “Demokratik kurum ve kuruluşlarda istifa mekanizması gerekli görüldüğünde işletilen bir unsurdur. Yönetim kurulumuz kurulma seçilme ve görevini icra etme safhalarında demokrasinin tüm unsurlarını kullanmış ve bundan sonraki süreçte de hassasiyetle kullanmaya devam edecektir. Silivrispor kulübümüze maddi ve manevi anlamda katkıları tartışılamaz olan yönetim kurulu başkanımız Sayın Mustafa Saral ve futbol takımızın Genel Kaptanı Sayın Aşkın Koç kamuoyu ile paylaştıkları gerekçeleri ile istifalarını yönetim kurulumuza sunulmuştur. Başkanımız Sayın Mustafa Saral ve Genel Kaptanımız Sayın Aşkın Koç’un istifaları yönetim kurulumuzda oy birliği ile kabul edilmemiştir. Silivrispor yönetim kurulu olarak Sayın Mustafa Saral başkanlığında  Silivrispor’umuzun hak ettiği başarılara ulaştırmak hedefinde tek vücut olarak görevimizi layıkıyla yerine getirmeye devam ettireceğiz.”

HABER: ENGİN AKIN

6 yorum:

Adsız dedi ki...

tiyatro:D

Adsız dedi ki...

İş çoluk çoçuğa kaldı. Komik duruma düştüler iyice

Adsız dedi ki...

insallah takımınız etkılenmez bu olaylardan

Adsız dedi ki...

takviye yapın

Adsız dedi ki...

bu takım daha ne takviye yapıcak grupta duman ettiler bizi:)

Adsız dedi ki...

Takıma Takviyeye Gerek Yok.. Belki Ancak Bal'a Cıkılcaksa Böyle Olayların Olması Yanlış.

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.