Cuma, Ocak 23, 2009

Kural hatası nedeniyle tekrar

İstanbul B Gençler Ligi 9. Grup'ta son hafta oynanan Damlaspor-Batı Trakyaspor karşılaşmasında, kural ihlali olduğu gerekçesiyle tekrarına karar verildi.

Oynanan maçta Damlaspor rakibini 2-0 yenmiş ve 42 puanı olan iki takımdan Damlaspor averajla şampiyon olmuştu. Ancak Batı Trakyaspor'un iki golde kural hatası olduğu gerekçesiyle yaptığı itiraz İSTFİT tarafından haklı bulundu.

İki ekip, 29 Ocak'ta, yer ve saati daha sonra belirlenecek maçta karşı karşıya gelecek ve grubun şampiyonu belli olacak.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu maçın Hakem Triosu: FERHAT KOCATAŞ, R.BULUT AÇIKGÖZ ve AHMET EFE TOKSÖZ. Bakalım İl Hakem Kurulu bu Hakemlere ne ceza verecek?

Adsız dedi ki...

nasıl ıkı qoldede kural hatası oldu ılk gol zaten frıkıkten atıldı superde qol oldu.Zaten herkes batı trakyanın nasıl bir klub olduqunu bılıyor yenılgıyı kabullenemıyorsunuz.macın bıtımıne az bır sure kala sızın adamınız gelıp damlasporlu futbolcuya yumruk atıyo yenılqıyı kabullenemedıqınız burdan bellı oluyo..Bu tur oyunlarla hiç bi yere gelemezsiniz çok acizsiniz bunu kabul etmelisinizki damlaspor süper top oynadı bu tür şeleri bırakın AdamLar şampiyon...

Adsız dedi ki...

hata neymiş bılgınız varmı merak ettık

Adsız dedi ki...

evet hata neymiş biri biliyosa yazabilirmi ???

Adsız dedi ki...

trakyaya burdan sadece gülyorum sankı bidaha mac oynasalar yencekler::D:D:DD:D:D:D:D::D:D

admin dedi ki...

ancak türkiye'de olur... bu da federasyonun ayıbı artık... yazık çok yazık...

Adsız dedi ki...

KURAL HATASI İKİNCİ GOLDEDİR.HAKEM MAÇ 1-0 DAMLASPOR LEHİNE İKEN KALACİNİN TOPU ELİNDE 20 SANİYE TUTMASINA KARŞILIK KALECİYE SARI KART GÖSTERİYOR.BUNDAN SONRA OYUN B.TRAKYANIN PENALTI NOKTASINDAN ENDİREKT VURUŞLA BAŞLAMASI GEREKİRKEN KALECİNİN ELİNE VERİYOR,B.TRAKYALI FUTBOLCULAR ENDİREKT VURUŞ KULLANACAĞINI SANIP RAKİP SAHADA İKEN KALECİ DEGAJLA OYUNU BAŞLATIYOR(KURAL HATASI)VE BU ATAK DAMLASPOR LEHİNE GOL OLUYOR.BUNU ORDAKİ BÜTÜN SPORSEVERLER GÖRÜYOR VE KURAL HATASI YAPILDINI SÖYLÜYOR.B.TRAKYA HERZAMAN DOĞRU VE DÜRÜSTLÜKTEN YANADIR.BU ONUN NE İLK ŞAMPİYONLUĞU OLACAKTI NEDE KAÇIRDIĞI İLK ŞAMPİYONLUĞU.BİZLER SPORCUNUN YANINDA HAKEMLERİNDE,YÖNETİCİLERİNDE AHLAKLISINI TAKDİR EDERİZ.

Adsız dedi ki...

kural hatası olduğu maçtan
3 hafta sonramı anlaşılıyor federsayon galibiyeti onaylamıştı nasıl şimdi kural hatası olduğuna karar verilir damla bu maçı kaybederse hesabını kim verecek

Adsız dedi ki...

ben o maçı tarafsız bi seyirci olarak izlediğim için kendimi yorum yapmakta zorunlu buluorum.öncelikle b.trakyayı tebrik ediorum federasyonda bu kadar sağlam oldukları için we sözlerini geçirebildikleri için çünkü yenildiğin bi maçı tekrar oynatmak kolay bi iş deil wallaa brawo trakya. .

Adsız dedi ki...

bu olay Batı Trakya'nın 2. yeniden oynanan maçı olacak. Daha önce de SAL de bir maçta Hakem Erdem İren'in penaltı vuruşunda yaptığı hata nedeniyle maç tekrar edilmişti. B. Trakya Kulübüne helal olsun. İşi bilen idarecileri var demekki

Adsız dedi ki...

bir takım oynar hakkıyla maç kazanır rakibi 80 dk kaleye gelemez kural hatası diye maç tescil edilmişken yeniden oynama kararı verilir.diğer tarafatan başkaları 28-0 31-0 sonuçlarıyla maç kazanır ama kimseden ses çıkmaz.bu ne çelişkidir bu nasıl adalettir anlayan anlatsında bilelim.

Adsız dedi ki...

maçta kural hatası deıl hakem hatası var kalecinin degaj yaptığını hakem görmedi sebebide b.trakyalı oyuncuların hakemle uğrasmaya devam etmeleri vesilesi ile olmuştur.hakem atışı görmediği içindir ki bu olay hakem hatası olmuştur.ve ayrıca hakem orda faul vermiş geciktirdiği içinde kaleciye sarı kart verdi. olay bundan ibaret.

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.