Pazartesi, Ocak 05, 2009

Erok, Çekmece'ye rövanşı vermedi

EROKSPOR: 2 KÜÇÜKÇEKMECESPOR: 1

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul Süper Amatör Küme 6. Grup’ta Kasımpaşa Erokspor, ligin ilk yarısında deplasmanda yendiği Küçükçekmecespor’u Sütlüce Stadı’nda da mağlup etti: 2-1.
Karşılaşmaya daha istekli ve arzulu başlayan, misafir takım Küçükçekmecespor oldu. Müsabakanın 38. dakikasında Küçükçekmecespor’dan Agit topu Erokspor ağlarına gönderdi ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı.
Rakibi karşısında mağlup duruma düşen ev sahibi Erokspor, sert bir futbol sergilemeye başladı. Küçükçekmecespor’un golünü atan Agit, sağ kanattan topla ceza alanına girmek üzereyken Eroksporlu futbolcunun kasıtlı yumruğuna maruz kaldı. Buna rağmen müsabakanın orta hakemi Bora Baykal’ın kırmızı kartla oyun dışı bırakması gerekirken pozisyonu sarı kartla geçiştirmesi Küçükçekmecespor yönetimi tarafından büyük tepki gördü.
44. dakikada ceza alanı dışından çekilen şutta Küçükçekmece kalecisi Mustafa topu yumrukladı ancak top kısa düştü ve bunu iyi değerlendiren Faik kafa vuruşuyla skora denge getirdi: 1-1.

İkinci yarı, Küçükçekmecespor’da sakatlanarak çıkan Agit yerini Fatih’e bıraktı. İlk yarıya göre daha sert futbol sergileyen ev sahibi Erokspor konuk takımı oyundan düşürdü. Müsabakanın 62. dakikasında konuk ekipten Ercan sakatlandı, yerini Yasin Özbudak aldı.

Küçükçekmecespor yedek kulübesi ve futbolcuları, takdir haklarını ev sahibi takımdan yana kullandığı iddiasıyla orta hakem Bora Baykal’a büyük tepki gösterirken, 70’dte Erokspor’un ikinci golü geldi. Kazanılan serbest vuruşu Gökhan kullandı. Bu futbolcunun sert şutunda top kaleci Mustafa’nın bakışları arasında ağlarla buluştu. Kaleci Mustafa her iki golde de hatalıydı.

Şanssızlıklar Küçükçekmecespor’un yakasını bırakmadı ve 74’te Yalçın sakatlanarak yerini Burak’a bıraktı. Rakibin tatlı-sert oyunu karşısında etkili olamayan Yeşil-Beyazlılar sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

STAT: Sütlüce
HAKEMLER: Bora Baykal * Akın Plak ** Oğuz Emre Kaya **
EROKSPOR: Umut** Bülent** Volkan* Emre** Gökhan*** Faik***, Erkan **, Önder** Cengiz* Ali** Nuri**
KÜÇÜKÇEKMECESPOR: Mustafa* Volkan** Ercan* (Yasin Özbudak*) Harun** Eyüp* Oğuzhan* İlyas** Erdinç** Yalçın* (Burak*) Agit ** (Fatih *)
GOLLER: Faik (44), Gökhan (70) / Agit (38)

Maçta iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı.

Küçükçekmecesporlu taraftarlar takımlarını Sütlüce'de yalnız bırakmadı.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

şimdi de bu mola oldu, "hakemler art niyetli geldi" bu ne demektir şimdim? Bora Baykal Edirne'den İstanbul'a yeni gelmiş bir Hakem. Ne sizi tanır ne de Erokspor'u. Yardımcılarına bakıyorum, Akın Plak ve Oğuz Emre Kaya. Aralarında yalnızca 2 numaralı Yardımcı için kötü konuşabiliriz ama diğerleri için değil.

Adsız dedi ki...

sütlücüden çıkış yok her takım bunu kafasına koysun

Adsız dedi ki...

erokspor bu zamana kadar rakibine degil her zaman topa sert oynamıstır. bu yazıyı yazan ları arkadas sadece kendi menfaatine gore yazı yazmıss. erokspor hicbir zaman boyle olayların icine girmemis girmeyecektir de.. hic kimse kendini kandirmasın ilk yarda soyledim macı cekmece buldugu pozisyon degerlendirseydi macı farklı kazanırdı.. bunu devre arasında soyledim mac bize dondu atamayana atarlar dedim.. ikinci yarı cekmece oyundan asırı dustu bunun sebebide ilk yarı asırı yuklenmeleri ve efor sartetmeleridir.. kimse o kotu bu kotu demesin herkes kendi isini yappsın. yorumu yapan arkadasda artık baska isle ilgilensin.

Adsız dedi ki...

Sütlüceden Çıkış yok Diyen Arkadaşa Sesleniyorum...Madem Delikanlıydınız Maçta bize niye Gider Yapamadınız Davulunuzu Gasp Edicektik Arkadaşlar Yapmayın etmeyin diye otobüse Yolladı Zaten Taraftarınız belli 12-13 yaş grubu.Elimizin Altında konuşmayın....İSTANBULUN KRALI HER ZAMAN BİZİZ...!Küçükçekmece TaYFa

Adsız dedi ki...

:) yavas ya.amma da topa sertmiş oynamasak kandırcaksın herkesi.bal gibi sert oynuyosunuz topa deil oyunculara.yazmıcaktım baktım bukadar acıklama yazdın yazayım.sallamasın kimse.

Adsız dedi ki...

erokspor ilk mactada aynı oyunu oynadı o zaman neden sesiniz cıkmadı.. o mactada 1-0 geriden oyunu aldık.. arkadaşlar kimse kendini kandırmasın diyorum.. yenilgilerimize kılıf aramayalım.. erokspor yoluna devam edecek cekmecede ayrı kulvarda yoluna devam edecek.. umarım dusmessiniz cunku oynadıgınız futbolla bunu haketmiyorsunuz.. ama pencelerinizi eroksporun uzerinden cekin ki bizde isimize odaklanalım.. sizde kendi isinize!!!!

Adsız dedi ki...

sizin yaş gurubunuzuda gördük bebeler biz sahada veririz cevabımızı ki verdikte tıpış tıpış çekmece yolunu tuttunuz konuşma fazla sahada sesinizi kestik diye düşünüyorum ne krallığınız var görüyoruz puan durumunda böyle krallık hiç bir yerde görmedim

Adsız dedi ki...

Çekmece İstinyeyede Geldi Noldu. Çok Delikanlısınız Alemin Kralısınız 150 Kişiyi 30 KİŞİYLE Susturduk Be Yazık.Çıkışta ALLAHA Emanet Olun Dediniz Çıkışta Bekledik Ama Yoktunuz.! Bumudur Delikanlılık.Bumudur Alemin Krallıgı.Asmakla Kesmekle Delikanlılık Krallık Olmuyor. Futbola Bakar Herşey İstinye Evet Düştü.Ama İnanın Şansızlıkla Bunu Herkes Biliyor.Herkes Raad Olsun. Çekmece Kümeye 1. Amatörde Beraberiz ;)))))))

Adsız dedi ki...

KARDEŞ ÇEKMECELİLER BÖYLE ATIP TUTARLAR BE BOŞVER SALLA ONLARR KRALDIRRR AMA SANAL ALEMDE HELAL OLSUN SANA İSTİNYE GURURUNLA DÜŞ DAHA İYİ ÇEKMECE GİBİ EZİK DURUMA DÜŞME 3. LİGTEN GELEN TAKIM BÖYLEMİ OLUR YAZIK BE KOSKOCA ÇEKMECENİN ADINI LEKELEDİNİZ.

Adsız dedi ki...

SANIRIM SON YORUMDAN SONRA BASKA YORUMA İHTİYAC DUYULMAYACAKTIR.. HERKESE BASARILAR!!!!

Adsız dedi ki...

sanal alemde anca senın gıbıler kral olur boyle bos bos KLAVYA DELIKANLILIGI YAPMA o kadar yuregın varsa cıkar karsılarına soylersın GFB_ALİCAN TEK KARDES CEKMECE FİKİRTEPE HER ZAMAN SIZINLE

Adsız dedi ki...

KArdeşim futboldan Bizene Sahada Oynanan Futboldan kimene,Biz Futbolu TRİBÜNDE OYNUYORUZ...!!!TRİBÜNDEN AZCIK ANLAYAN ADAM BİLİR Tribüncülerede Sorarsanız bilir KÜÇÜKÇEKMECE Taraftarını...Kendi Çapınızda Eğlenin,gidin Kağıthaneyle Muhabbet yapın ÜSTÜMÜZDEN RANT SAĞLAMAYA KALKMAYIN...İstinyede,Erokda Yaptıklarımız Belli Adamı Deli Etmeyin Bebe Konuşmalar yapmayın.Bi Düşünsenize En basitinden Hangi takımın taraftarı Bi Maça 500 kişi Çıkar???Hemde Amatörde hemde Küme Düşmeye Oynayan Bi Takım??Demekki Tribünler Sevdanın Armanın Peşinden Koşuyor,(Zeytinburnu tribünleri İstanbulun En Sağlam Semt Tribünüdür Bunu Herkes bilir Bilmiyosanız tribünden Anlamıyosunuzdur,KArdeşleerimizin Bir Sözü Var ''Namımızın Büyüklüğü KARDEŞLERİMİZİN BÜYÜKLÜĞÜNDENDİR''Diye...!! Kalın Sağlıcakla Selametle...!(Erok taraftarları Konuşmasınlar :D Yorumlarını Okudukça Gülüyorum,Hele İstinye taraftarı utanmaları Gerek..)

İSTANBULUN KRALI HERZAMAN BİZİZ...!

İstanbul Gençlergücü'nde kadın futbolu Gülbin Gündüz'e emanet

İstanbul amatör spor kulüplerinden İstanbul Gençlergücü SK ve İstanbul Kartalgücü 1994 SK, kadın futbolunda iddialı bir yapılanmaya gidiyor....