Pazar, Aralık 21, 2008

Sinan'lardan 'koca' olanı kazandı

KOCASİNANSPOR: 2 MİMARSİNAN BLD.SPOR: 1

HABER-YORUM: MERTCAN TURAN
İstanbul Süper Amatör 2. Grup'ta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta ev sahibi Kocasinanspor, konuk etttiği Mimarsinan Belediyespor'u 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Maça Kırmızı - Siyahlılar 3-5-2 tertibi ile çıkarken, konuk takım Mimarsinan ise 4-4-1-1 şeklinde dizildi. Maç Kocasinan Stadı'nda oynandı. Maçın ilk 15 dakikası normal karşılıklı ataklar ile geçti. Dk.17'de Kocasinan'ın golü geldi. Yusuf sağ kanattan 2 kşiyi çalımlayıp getirdiği topu ceza sahası dışındaki 8 numaralı Adem'e çıkardı. Adem'in kontrol edip vurduğu şut yerden sekip kaleciyi yanıltınca meşin yuvarlak fileler ile buluştu: 1-0.
İlk yarıda başka pozisyon olmayınca maçın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısı başlalar başlamaz 53. dakikada Mimarsinanlı 6 numaralı futbolcu, Kocasinanlı Yusuf Ünal'a çok sert girince sahada iki takım futbolcuları arasında kısa bir arbede yaşandı ancak kısa sürtede olay tatlıya bağlandı.

Kocasinan çok istekli ve atak bir futbol sergiledi ikinci yarıda. Ancak yakaladıkları fırsatları değerlendiremediler ve Dk. 67'de Mimarsinan Belediyespor'un golü geldi. Kullanılan kornerde boşta kalan topu önce kontrol eden 4 numaralı futbolcu yerden düzgün bir vuruş ile skoru 1-1'e getirdi.
Bu dakikadan sonra 2 takımda golü düşünmeye başladı.
70'te Kocasinan Kıvanç ile mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.
74'te Kocasinan atağında yaklaşık 30-35 metreden Serkan Ünal'ın sert şutunu önce kaleci parmaklarının ucu ile çeldi sonra direğe çarpan topu kaleci 2. hamlede yakalamayı başardı.
78'de Kocasinanspor'un ikinci golü geldi. Soldan Gürkan'ın yaptığı ortada seken topta topla buluşan Yusuf Ünal, topu önce sağ çekip rakip defans oyuncusundan kurtuldu, sonra yerden sert vurarak topu fileler ile buluşturdu 2-1.
82'de Mimarsinan Belediyespor tehlikeli geldi. Defansın arkasına atılan uzun topa iyi hareket eden 11 numaralı futbolcu kaleci İsa'yı geçti, açısı daralmasına rağmen düzgün bir vuruş yaptı ancak top üst direğe çarparak auta çıktı.
89'da bu sefer Kocasinan Serkan Ünal ile etkili geldi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Serkan Ünal topu kaleciye nişanladı.

Mücadele Kocasinanspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın adamı: Eğer maçı izleyen herhangi bir kişiye sorsanız maçın adamı kesinlikle Kocasinansporlu Yusuf Ünal derdi. İlk golde 2 kişiyi çalımladı asistini yaptı, o da yetmedi takımın 2. golüne imza attı. O da yetmedi sahada basmadık yer bırakmadı, çok koştu, çok çalıştı.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

kocasinan spor benim semtimin takınıdır .galibiyeti elbette hak ettiler .farkli da kazanabilirlerdi.lakin mimarsinan spor un sonradan oyuna giren genç yedek kalecisi çok gayretliydi.pzisyon takibi ,reaksiyonu mükemmeldi.yınede kocasınan bu ligde kalmayı hak eden takımlardan biridir,allah yollarını acık etsn.hasan hoca ya ve ekibine başarılar

Adsız dedi ki...

kimse kırmızı kartlardan bahsetmiyor kocasinan 8 mimarsinan ise 9 kişi tamamladı macı birde o sahada maç oynanmaz resmen balçık içindeydi.

Adsız dedi ki...

saha çok iğrençti kocasinan ıkıncı yarıyı 8 kısı mımarsınan ıse 9 kısı oynadı. kocasinanın seneye daha iyi bır takım olucagını dusunuyorum ellerındekı kadroyu korurlarsa seneye sampıyonluk ıcın oynarlar 7 numarayı tebrık edıyorum tek başına maçı aldı inşallah seneye onu kaçırmazlar.

Adsız dedi ki...

Adı Yusuf Ünal bende çok beğeniyorum çok hızlı ve teknik + çok çalışkan yukardaki arkadaşında dediği gibi tek başına maçı aldı yha :D

Unknown dedi ki...

KOCASİNAN spor klübüne Başarılar dilerim Yusuf Ünalı Fazla Şımartmayın Yorumlarınızla.
İyi futbolcu sadece fazla abarmayalım LÜTFEN!!! :D

Adsız dedi ki...

yha kenan tmm da nie karışıon abi adam topunu oynuo :D:D sen benm km olduğumu biiosun :D

KÖTÜ KENAN =))))

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.