Pazartesi, Kasım 03, 2008

Çorluspor ikinci kez kazandı

ÇORLUSPOR: 2 KAPAKLISPOR: 0

HABER-FOTO: MESUT ÇETİN
Tekirdağ Süper Amatör Küme’de Çorluspor’a konuk olan ligin yeni ekibi Kapaklıspor, Emre ve Şerif’in gollerine engel olamadı ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Maçın başlamasıyla birlikte orta düzey futbol sergileyen ev sahibi Sarı-Kırmızılılar, 21. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Emre’nin sert şutuyla 1-0 öne geçti. Az sayıda fakat net pozisyon yakalayan Kapaklıspor ise bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı.

İkinci yarı her iki takım adına hızlı tempoyla başladı ancak karşılıklı ataklardan sonuç alınamadı. Ufak gerginlikler yaşansa da hakem araya girerek olayların büyümesini önledi.
Maçın son anlarında Çorluspor’un ikinci golü bulma çabası başarılı oldu ve 90+2’de yine sağ kanattan gelişen atakta Şerif’in Orta -şut karışımı vuruşuna hiç kimse dokunamayınca meşin yuvarlak sol köşeden ağlarla buluştu: 2-0.
Pozisyonun ardından hakemin düdüğü çalmasıyla birlikte Çorluspor ligde ikinci galibiyetine ulaşmış oldu.

Çorluspor'un bir atağı...

Ev sahibi ekibin Emre'yle bulduğu ilk gol ve genç oyuncunun sevinci

Çorluspor taraftarları takımlarını 90 dakika boyunca destekledi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ben burak orada bizi foğtaraf çekmediler bizde şeref tribündeydik ama emre ve şerif abiye aferin çok iyidiniz bütün çorluspora başarılar bende çorluspor miniminiklerden burak orda sarı kırmızı tesaüratları biz de yaptık

Adsız dedi ki...

cok guzel bı takımsınız ÇORLU SPOR hep bole devam edın samet abımede basarılar golerını beklıoz onunda...

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.