Pazartesi, Kasım 17, 2008

İstanbul Bafraspor bir mutlu, bir üzgün

B Gençler liderden puan aldı

İstanbul B Gençler Ligi’nde Bahçelievler Olimpikspor ve İstanbul Bafraspor 1-1 berabere kaldı. Kocasinan Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. Grubunda lider durumda bulunan Olimpikspor karşısında konuk ekip ikinci devreye daha iyi başladı. Hazırlık maçında ayağı kırılan ve 3 ay sahalardan uzak kalan Ahmet, dakikalar 65’i gösterirken Muhammet’in ara pasında topu ağlara gönderdi: 0-1. Golden sonra Olimpikspor baskısını artırdı ancak konuk takım da kontrataklardan çok önemli fırsatlar yakaladı. Bitime dört dakika kala, o ana kadar başarılı bir maç çıkaran Bafraspor kalecisi Ersel’in zamanlama hatasını iyi değerlendiren Olimpikspor beraberliği sağladı. Maç 1-1 sona erdi.
İstanbul Bafraspor’da tüm takımlardan sorumlu teknik direktör Mustafa Ünal maç sonrası yaptığı açıklamada, “Çok güzel zevkli bir mücadele oldu, her iki tarafı da kutlarım, güzel bir mücadele örneği gösterdiler. Bunun yanında Bahçelievler Olimpikspor Kulübü’nün yönetici ve antrenörlerine de göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı ayrıyeten teşekkür ederim” dedi.
U14'ler Taksim'e boyun eğdi

U14 Ligi’ndeyse İstanbul Bafraspor sahasında Taksimspor’a 3-1 mağlup oldu. Konuk takım 22. dakikada başarılı ismi Anthony ile 1-0 öne geçti. Ataklarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar 30 ve 33’te peş peşe iki gol buldu ve soyunma odasına 3-0 önde girdi.
İkinci yarıya Bafraspor oyuncu değişiklikleriyle başladı. 52’de Taksimspor savunmasının bir anlık hatasında ev sahibi ekip farkı ikiye indirdi. 61’de ceza sahası içinde elle oynama sonucu İst. Bafraspor penaltı kazandı. Barış’ın vuruşunu Taksimspor kalecisi kurtardı. İkinci yarının genelinde Taksimspor savunması son derece iyi bir performans sergiledi. Maç da 1-3 sona erdi.
İstanbul Bafraspor Antrenörü Kadir Gümüştekin yaptığı açıklamada, “İstediğimiz futbolu sergileyemedik. Rakibimiz yakaladığı pozisyonları gole çevirince ilk yarı soyunma odasına üç fark geride gitmemiz işimizi zorlaştırdı. İkinci yarı daha etkili olan bizdik fakat golü bulmamıza rağmen penaltı da kaçınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Futbolda bunlar var. Bundan sonraki maçlarımızda çok daha zevkli bir Bafraspor seyrettireceğimize eminim” diye konuştu

Hiç yorum yok:

Merterspor'da teknik direktör belli oldu

İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Merterspor'da teknik direktörlük görevine Özgür Ali İhsan Durgun getirildi.