Pazartesi, Kasım 03, 2008

Hem Hürriyetgücü hem dostluk kazandı!

HÜRRİYETGÜCÜ: 1 AYAZAĞASPOR: 0

HABER-YORUM: BARBAROS AKKOYUNLU
İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup’ta, 8. hafta mücadelesinde Hürriyetgücü, Ayazağaspor’u 1-0 mağlup etti.
Maç öncesi Ayazağaspor üst sıralardan kopmamayı, Hürriyetgücü ise tehlikeli bölgeden uzaklaşmayı hedefliyordu. 90 dakika sonunda sarı-siyahlı Kağıthane ekibi sahadan 1-0 galip ayrılarak; Karadenizspor'un maç yapmadan, Sultantepespor'un ise mağlubiyetiyle kapattığı haftada 2 basamak birden yükseldi ve beşinci sıraya çıktı.
İlk yarı Hürriyetgücü'nün üstünlüğünde geçti ve bunun da skora yansımasıyla ev sahibi ekip soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarı Hürriyetgücü’nün skoru koruma, Ayazağaspor'un önce beraberlik, sonra galibiyet mücadelesi müthiş gol pozisyonlarını da beraberinde getirdi. Bu yarıda Ayazağaspor’un baskısına Hürriyetgücü kalecisi ve savunma elemanları çok iyi direndi ve rakibe gol şansı tanımadı. Başarılı bir maç yöneten hakem triosunun bitiş düdüğüyleHürriyetgücü, Kağıthaneli futbolseverlere müthiş bir keyif yaşattı.
Hayır, burası Türkiye olamaz!
Hep alışa geldiğimiz ‘vur, kır, parçala bu maçı kazan’ sloganıyla çoğu kez bitirdiğimiz maç ya da rakip futbolcunun, hakemin annesine sevgilerimizi taraftar koromuzla birlikte sözlerle iletilen maçların aksine dün Kağıthane’de muhteşem ders vardı!
Bu ders Ayazağasporlu taraftarlardan geldi. Yeşil-Sarılılar maç bitiminde önce takımlarını alkışlarla destekleyerek tribüne çağırdılar, ardından maçın galibi Hürriyetgücülü futbolculara da sevgi gösterilerinde bulundular. (Eh, unutmadan. Ayazağasporlu taraftarlar da kanıksanmayacak kadar da çoktular).Bu güzel tablo; Hürriyetgücü Spor Kulübü eski başkanı olan; şimdiyse Kağıthane Spor Kulüpleri Destekleme Derneği’nin başkanlığını yapan Hasan Cevahir'in duygulanmasına neden oldu. Cevahir Ayazağaspor yönetimine, taraftarlarına teşekkür ederken “Bugün burada dostluk kazandı” dedi ve önümüzdeki haftalar için Ayazağaspor'a başarılar diledi.

Fotoğraflar için www.ayazagaspor.com sitesi yönetimine teşekkür ederiz. Yazıysa Ayazağa sitesiyle ilgili olmayıp tamamen Sayın Barbaros Akkoyunlu ve Yerel Futbol Sitesi'ne aittir.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bu alemde barbaros abimi tek geçiyorum yazarsa o yazar zaten böyle güzel yazıları teşekkürleR ABİ

Adsız dedi ki...

Hürriyetgücü taraftarlarına teşekkür ederim. Zaman zaman küfür etmeye kalkıştılar ama bizim onlara karşılık vermememiz nedeni ile onlarda fazla uzatmadılar. Maç sonrasında ise kimse bizden o şekilde birşey beklemiyordu ama biz efendi gibi hem kendi takımımızı hem de Hürriyetgücü takımını tribünlere çağırdık ve alkışladık. Çünkü bizlere yakışan bu. Küfür, şiddet artık tribünlerde olmamalı diye düşünüyorum.

HÜRRİYETGÜCÜ takımına bundan sonraki maçlarında başarılar.

Ayazağalı Mustafa

Adsız dedi ki...

ayazağa takımında burnu kırılan oyuncuya öncelikle geçmiş olsun diliyorum. talihsiz bir çarpışma oldu. maça gelicek olursak h.gücünün mutlaka kazanması gereken bir maçtı bunun bilincindeydi ilk yarı istekli ve arzulu oyunla bir gol buldu. ikinci yarıda ise ayazağanın üstünlüğü vardı ama defasta başarılı olan h.gübü kalesinde şansın da yardımıyla gol görmedi ve önemli bir 3 puan kazandı. taraftarlara teşşekür ediyor ayazağana başarılar diliyoruz. 46HÜRRİYET

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.