HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul U-14 Ligi 2. Grup’ta 10. hafta mücadelesinde İstanbul Trabzonspor ve Osmaniye İstiklalspor takımları, Halkalı Etap Stadı’nda karşı karşıya geldi. Konuk takım zorlu maçı 4-3 kazanmasını bildi.
Şampiyonluk yarışı veren iki takım da mutlak galibiyet için sahaya çıktılar. Trabzonspor 10. dakikada Burak’ın atığı golle 1-0 öne geçti. 18’de İstiklalspor İbrahim’in golüyle skoru eşitledi. 27’de Erhan Trabzonspor’u tekrar 2-1 öne geçiren golü attı ve ilk yarı bu sonuçla kapandı.
İkinci yarı rüzgara karşı oynayan İstanbul Trabzonspor, zaman zaman rakip kaleye gitmekte zorluk çekmeye başladı. Rüzgarı da arkasına alan konuk Bakırköy temsilcisi 60’da Aytuh’un attığı golle skoru eşitledi. Bu golden iki dakika sonra Mesut, Trabzonspor’un üçüncü golünü attı ve Bordo-Mavililer tekrar öne geçti: 3-2.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder