İstanbul 1. Amatör Küme 8. Grup takımlarından Bayrampaşa Sinopspor, Çarşamba günü yaptığı yönetim kurulu toplantısında önemli kararlar aldı. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda özellikle takımın gelecek sezon Sinop İli ve İlçeleri Destekleme Derneği’nin (SİYAD) desteğini alarak SİYAD Sinopspor adını almasının getirileri ve götürüleri masaya yatırıldı. Toplantıya SİYAD Genel Başkanı Sebahattin Sungur ve yönetim kurulu da katıldı. Toplantıda alınan kararlarla ilgili açıklamalar ilerleyen günlerde yapılacak.Bu arada Mor-Beyazlılar’ın yönetim kuruluna yeni bir isim katıldı. Kulüp Başkanı Sabri Ersoy’la birlikte Bayrampaşaspor’da top koşturan Ertan Macit, yöneticilerden Bekir Kanat’ın da büyük gayretleriyle yönetim kuruluna dahil oldu. Kulüp Başkanı Sabri Ersoy, Ertan Macit gibi değerli bir ismi yönetimlerinde görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bundan katkısı bulunan Bekir Kanat’a teşekkür etti. Ersoy, kulüplerine yönetici olmak isteyenlere de çağrıda bulunarak, “Bizi takip eden tüm sporseverlere sesleniyoruz. Eğer sizler de Bayrampaşa Sinopspor yönetim kuruluna katılmak isterseniz sizlere ve herkese kapımız açıktır. Sizleri bekliyoruz” dedi.
Sabri Ersoy, grupta bu hafta sahalarında lider Ayazağa Esenspor’u konuk edeceklerini hatırlatarak, “Zara Ekinli Stadı’ndaki bu maçın son derece güzel geçeceğini bekliyorum. Lideri sahamızda konuk etmek güzel bir şey. Bu akşam (Perşembe) son idmanımızı yaptık. Sakat veya cezalı oyuncumuz yok. Aksine aramıza yeni katılan 4 arkadaşımız var. Takımın kendine güveni tam. Maç için yüksek bir prim belirledik. Şampiyonluk veya ikincilik primleriniyse oyuncular kendileri belirleyecek. Bu maçı kazanıp son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.
Soldan sağa: Bayrampaşa Sinopspor Başkanı Sabri Ersoy, SİYAD Genel Başkanı Sebahattin Sungur, B. Sinopspor İkinci Başkanı Bilal Barış, B. Sinopspor Yönetim Kurulu'nun yeni üyesi Ertan Macit.
Toplantıya Bayrampaşa Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği kurucularından aynı zamanda Bayrampaşaspor Kulüp Müdürü Ali Bican, Bayrampaşa Sinopspor yöneticileri Nevzat Şahin, Cemal İkikardeş, Yaşar Sünnetçi, Serkan Özer, Tahsin Barış, Engin şahin, Arslan Demircan, takım kaptanları Niyazi Barış, Okan Özmen ve Gökhan Bilal Atcı, genç takım antrenörleri Hakan Özer ve Arif Biçer katıldı.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder