İstanbul Bafraspor Teknik Direktörü Mustafa Ünal (sağda) ve Genç Takım Sorumlusu Dursun Çay (solda), 4-3 kazandıkları maçta 2-1 yenik gösterilmelerine şaşırdıklarını dile getirdiler. HABER: EFKAN BUCAK
İstanbul B Gençler Ligi 11. Grup’ta mücadele eden İstanbul Bafraspor, 2. hafta maç sonuçlarının İstanbul Futbol İl Temsilciliği’nin sitesine yanlış girilmesinden ve 4. haftanın sonunda bu hatanın hala düzeltilmemiş olmasından rahatsız.
2. hafta deplasmanda Halkalı Taştepespor’u 4-3 yenen İstanbul Bafrasporlu yönetici ve futbolcular, puan tablosunda takımlarını 2-1 mağlup görünce oldukça şaşırdılar. Durumu İSTFİT’e ileten Kırmızı-Siyahlılar ‘Bakarız’ yanıtı almalarına karşın hala değişiklik olmadı.
İstanbul Bafraspor Teknik Direktörü Mustafa Ünal yaptığı açıklamada, “4-3 kazandığımız maçı 4-3 aleyhimize işleseler daha az şaşırırdık ancak 2-1’lik skor da nereden çıktı anlamadık. Herkes, her kurum hata yapabilir elbette ancak bizim üzüldüğümüz nokta, defalarca bu konuda uyarıda bulunmamıza karşın değişikliğin olmaması. Bu sonuç, 2 haftadır puan tablosunun da yanlış ilerlemesine neden oluyor. Hakem raporlarını beklediklerini söylediler, bunca zamandır hala gelmedi mi? Bir an önce bu yanlışlıktan dönülmesini istiyoruz” dedi.
Alt kategorilerde puan durumlarını yalnızca İSTFİT’in sitesinden öğrenebildiklerini, futbolcularının her hafta merakla puan durumlarını beklediklerini hatırlatan Ünal, “Biz bir yere kadar tolerans gösterebiliriz ancak oyuncularımız bu durumdan çok etkileniyor. Hepsi gencecik futbolcular. Puan tablosundan, haklarıyla kazandıkları bir maçta kendilerini mağlup, takımlarını alt sıralarda görmek onları çok üzüyor, psikolojilerini etkiliyor” ifadelerini kullandı.
1 yorum:
bu durum çoğu takımımızın başına geliyor, nedeni ise; ASKF'nin stat yetkililerinden bilgi almasından sonra sonuçları vermesi. Hakem raporları ASKF'ye geç ulaşması nedeniyle böyle bir sorun oluyor. Ancak Hakem raporları geldiğinde Sayın Ayhan Yarkın bunları düzenliyor ve yanlışları tespit ediyor. İstanbul Bafraspor Kulübü rahat olsun, bu yanlışlık düzeltilir. Ayrıca ben İstanbul Bafraspor'un Parseller ile oynadığı BG maçını seyrettim, çok keyif aldık, özellikle kalecisine hayran kaldım (kaleci esasında oyuncuymuş) başarılarınızın devamını dilerim.
Yorum Gönder