Cumartesi, Mart 15, 2008

İstanbul Bafraspor şaşırttı


İSTANBUL BAFRASPOR: 1 BÜYÜKDERESPOR: 2

İstanbul 2. Amatör Küme 5. Grup'ta ilk 3 maçını kazanan İstanbul Bafraspor, ilk 3 maçını kaybeden ve gol dahi atamayan Büyükderespor'a sahasında 2-1 yenilerek sürpriz bir sonuca imza attı.
Bayrampaşa Belediye Stadı'nda oynanan maça hızlı başlayan Bayrampaşa ekibinin ilk dakikalardaki baskısı sonuca yansımayınca Büyükderespor ev sahibi takımın üzerine gelmeye başladı ve neticede istediği golü 23. dakikada buldu: 0-1. Bafraspor'un baskısı tekrar devam ederken maçın 28. dakikasında hızlı gelişen kontratak sonucunda Büyükderespor ikinci golünü kaydetti ve ilk yarı bu sonuçla (0-2) sona erdi.
Evsahibi İstanbul Bafraspor ikinci yarıya yine hızlı başladı fakat üst üste kaçan goller saç baş yoldurdu. Beklenen gol de oyuna ikinci yarıda dahil olan genç Aykut'tan, ancak 89. dakikada geldi ama bu neticeyi değiştirmeye yetmedi: 1-2

Maç sonunda bir açıklama yapan İstanbul Bafraspor Teknik Direktörü Mustafa Ünal, bugün topun kendilerini sevmediğini, 7 tane net golü kaçırdıklarını ancak futbolda bunların da olduğunu söyleyerek, bundan sonraki haftalarda talebelerinin bu yenilgiyi telafi edebilecek güçte olduklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, tüm rakiplerine karşı olduğu gibi Büyükderespor'a da misafirperverliklerini gösterdiklerini, Sarıyer temsilcisini başarılarından dolayı da bizzat soyunma odalarına giderek tebrik ettiklerini sözlerine ekledi.

Kırmızı-Siyahlıların file bekçisi Mehmet Karataş ise maç sonrası yaptığı değerlendirmede, "Bugün oynadığımız maçta futbolun adaleti olmadığını bir kez daha gördük. Çok rahat kazanabileceğimiz ve yolumuza firesiz devam edeceğimiz maçta, sayısız fırsatları kaçırırken kalemizde gördüğümüz şanssız 2 gole engel olamayarak maçı 2-1 kaybettik. İstanbul Bafraspor olarak bunun bir kaza maçı olduğunu çok iyi biliyoruz çünkü biz iyi bir ekibe sahibiz. İlerleyen hafalarda bunu herkes görecek. Bu takım grubunu şampiyon olarak tamamlayacaktır. Gerek biz futbolcular, gerekse teknik heyet ve yönetimimiz buna can-ı gönülden inanmaktayız. Bu maçın bizim için bir ölçü olmadığını biliyoruz" ifadelerini kullandı.

İstanbul Bafraspor'da futbolcular ve yöneticiler olarak hem içeride hem de deplasmanda fair-play'den asla ödün vermediklerini belirten Mehmet Karataş, karşılaşma sonrası teknik direktör Mustafa Ünal'la birlikte Büyükderespor soyunma odasını ziyaret ederek rakiplerini galibiyetlerinden dolayı tebrik ettiklerini söyledi.

Başarılı file bekçisi ayrıca Bayrampaşa Altınaslarspor kulübü futbolcularından, hayatını kaybeden genç Fatih Helvacı'ya, İstanbul Bafraspor olarak Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına ve Altınaslarspor camiasına baş sağlığı dilediklerini söyledi.

2 yorum:

david santos dedi ki...

Hello, Efkan!
Excellent posting. I love futebol.

Portugal 2-Turquia - 0

Have a good weekend.

Efkan dedi ki...

Hi David, thanx for your compliment and good wishes.

and good luck in Euro 2008! :)

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.