KADIRGASPOR: 2 KAYNARCASPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup'ta Kadırgaspor, son haftalarda düşüş içinde olan Kaynarcaspor'u 2-1 yendi.
Cankurtaran Stadı'nda oynanan maçın ilk dakikalarında iki takım da havanın ağırlaştırdığı zeminle mücadele etti. İlk gol 13. dakikada Kaynarca'dan geldi. Ev sahibi ekip taraftarları bu gole uzun süre ofsayt diye itiraz etti.
33. dakikada Mustafa'nın yaptığı ortayla yaşanan karambolde Barış'ın attığı golle maça 1-1'lik eşitlik geldi. Barış 13. haftası geride kalan Süper Amatör Lig'de ilk golünü kaydetti ve şeytanın bacağını kırmış oldu.
İkinci yarı orta saha mücadelesiyle başladı. İki takımın da orta sahayı kalabalık tutması nedeniyle fazla gol pozisyonu çıkmadı.
78. dakikada Yakup'un ortasına iyi yükselen Şahin, Kadırgaspor'u maçta 2-1 öne geçiren golü kaydetti.
Mücadele de 2-1 bitti.
Kaynak: www.kadirgaspor.com
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yağız Şendur futbolculuktan hakemliğe adım attı
2007 doğumlu genç yetenek Yağız Şendur, futbolculuk kariyerinin ardından hakemlik kariyerine adım attı.

-
İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...
-
İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...
-
BAL'da 1-9. grupların ikinci ve üçüncülerinin katıldığı 3. Lig'e terfi maçları yarı finalleri oynandı. Sonuçlar haberimizde
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder