Perşembe, Ağustos 09, 2007

Çerkezköy Bld. top başı yaptı

Çerkezköy Bld'nin ilk antrenmanı kondisyona dayalı olarak gerçekleştirildi. (Foto: Gökhan Babayiğit)

Haber: Gökhan Babayiğit
2006-2007 futbol sezonu Tekirdağ Süper Amatör Lig'i namağlup şampiyon olarak tamamlayan ardından gittiği terfi grup eleme müsabakalarının ikinci karşılaşmasında Kavaklı Beylikdüzüspor'a mağlup olarak 3. Lig yolculuğuna veda eden Çerkezköy Belediyespor 2007-2008 futbol sezonu hazırlıklarına hafta başı yaptığı ilk antrenman ile başladı. Çerkezköy Şehir Stadı'nda teknik direktör Kenan Topçu nezaretinde gerçekleştirilen ilk antrenmana hem dış transferler hem de iç transferler katıldı. Çerkezköy Belediyespor Genel Kaptanı Salih Yılmaz ile Futbol Şube Sorumlusu Sedat Taşkın'ın da izlediği antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

İskelet kadro korundu

Kondisyona dayalı olarak gerçekleştirilen antrenmana bir önceki sezonda kadroda bulunan Kaptan Sefer, Muzaffer, Zafer, Kemal, Cem, Atakan, Yusufoski, Ufuk, Sedat, Kaan, Alpaslan, Resul, Hasan Özdemir'in dışında dış transfer olarak kadroya dahil edilen Ömer, Fatih, Eyüp, Gökhan, Elvan ve Tarkan'da katıldı. Hafta içi gerçekleştirilen antrenmanlar dışında Çerkezköy Belediyespor, yapacağı hazırlık karşılaşmalarıyla da hazırlıklarını lig öncesine kadar sürdürecek

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.