Perşembe, Ağustos 24, 2023

Tuzla Gençlerbirliği'nde imza şov


İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Tuzla Gençlerbirliği'nin başkanı Veysel Ateş ve yönetim kurulu, yeni sezon öncesi teknik ekibin gücüne güç katarak tüm kulvarlarda şampiyon takımlar için düğmeye bastı. 



Başkan Veysel Ateş ilk olarak Sportif Direktör Kaan Keleş ve Futbol Şube Sorumlusu Ferit Sayan ile istişare ederek, tüm kulvarlarda şampiyon takımlar yaratmak istediklerini ve bu doğrultuda antrenörler ve yardımcılara büyük iş düştüğünü aktardı. 



Bu yolda A Takım İçin Tevfik Tetik ve Erol Toprak ile anlaşma yapıldı. İki deneyimli antrenör bu yıl şampiyonluk için en güçlü aday takım olmak adına sezon öncesi çalışmalara başladıklarını dile getirdi.


U18 - U17 takımları için Mehmet Sait Dokumacı ile anlaşma yapıldı. Her sene takımdan en az 5 altyapı oyuncusunu profesyonel takımlara gönderen bir ekipte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Dokumacı bu sayıyı artırmak ve Türk sporuna yeni oyuncular yetiştirmek için çalışmalara başladığını, sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini dile getirdi.


Kaleci antrenörlüğü için Haydarcan Kuş ile anlaşma yapıldı. Takımın tecrübeli hocası yeni ekip ile uyum için yeni şampiyonluklar yaşamak istediğini ve yeni kalecilerin ülkemizde gelişimi için elinden gelen her şeyi yapmak istediği söyledi.


U15 ve U16 için Bilal Yılmaz hoca ile anlaşma yapıldı. Geçen yıllarda yaşadıkları şampiyonluklar ve başarılar için tekrar göreve hazır olduğunu bildiren hoca yeni sezon öncesi yine her şeyin güzel olacağı bir sezon temennisi ile herkese başarı diledi. 



U12 ve U13 için Burak Alaçam'la anlaşıldı. Genç çalıştırıcı sezon öncesi çalışmalara başladığını ve geçen yılı şampiyon olarak tamamladıktan sonra bu yıl aynı başarı ile Türkiye Şampiyonası'na gitmek istediklerini söyledi.




Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...