Salı, Ağustos 22, 2023

Talip Aktaş Pendik Kavakpınarspor'da



İstanbul 1. Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Pendik Kavakpınarspor, şampiyonluk hedeflediği 2023-2024 sezonunda takımının başına tecrübeli  Teknik Sorumlu Talip Aktaş’ı getirdi.

Alt yapılarında başarılı çalışmaları ile tanınan ve bir çok oyuncunun profesyonel olarak yetişmesinde büyük katkıları olan 1971 Doğumlu Talip Aktaş, çalıştığı takımlarda sistemli çalışmaları, futbolcuları ile kurduğu başarılı iletişimi ve göze hoş gelen futbol oynatması ile tanınıyor.

Yıllardır Profesyonel takımlarda başarılara imza atan teknik adam Kartalspor, Pendikspor, K.Bulvar spor. K.Belediyespor takımlarının A takım ve Altyapı sorumluluğu yaptı.

Kariyerinde Pendikspor U19 Takımı ile iki Türkiye finali oynayarak şampiyonlukla taçlandıran ve Türk futboluna genç yetenekler kazandıran Talip hocanın yeni hedefi Pendik Kavakpınarspor ile aynı başarıyı yakalamak.

52 yaşındaki Teknik Adam yaptığı açıklamada “ Yeni sezonda genç dinamik profesyonel anlayış içerisinde bir takım oluşturarak hedeflerimizi birer birer gerçekleştirmek istiyoruz. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar dilerim “ dedi.

Kaynak: Futbolamator.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...