Pazartesi, Ağustos 21, 2023

Paşabahçespor'da 3. Baladin dönemi


İstanbul Süper Amatör Liginin deneyimli takımlarından olan Paşabahçespor 2023-24 Sezonu için teknik direktör Gökhan Baladin ile anlaşmaya vardı.

Tecrübeli teknik adam daha önce de Yeşil-Kırmızlı ekipte görev yapmıştı. Baladin, geçen sezon Beykoz İshaklıspor Kulübünde Antrenörlük yaşamış ve takımı ile birlikte TFF Bölgesel Amatör Lig'e çıkma yolunda Klasman Grubunda takımın başında olmuştu.

Profesyonel futbolculuk kariyeri sonrasında işin teknik adamlık boyutuna geçiş yapan Gökhan Baladin sırasıyla Düzcespor, Karagümrük, Beykoz 1908, Sancaktepespor, Paşabahçespor, İstanbul Mesudiyespor, Soğuksuspor, Kuştepespor, Beykoz 1908 A.Ş., Paşabahçespor, Bartınspor, Beykoz İshaklıspor Kulüplerinde görev yapmıştı.

Paşabahçespor Başkanı Coşkun Okur, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerken, bu sezonki hedeflerine ilişkin ise, "Sezona güçlü bir kadro ile girmek istiyoruz. Bu yolda aramıza dahil edilen yeni futbolcular var bunun yanı sıra listemizde olup görüşmelerin devam ettikleri de var. Büyük Paşabahçespor camiasını  bu sezon sonunda TFF Bölgesel Amatör Lig'e taşımak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Boğaziçi ekibinin yeni teknik sorumlusu Gökhan Baladin ise yaptığı açıklamada, "Paşabahçespor daha önce de görev yaptığım bildiğim bir camia. Bu süreçte il dışından da teklifler gelmesine karşın İstanbul'da kalmak istedim. Coşkum Başkanım ile karşılıklı görüştük, hedeflerim ortak bir noktada buluşunca görevi kabul ettim, bu anlaşmanın hem şahsım hem de kulübüm için hayırlı olmasını diliyorum. İyi bir kadro kurma düşüncesindeyiz" diye  konuştu.

Paşabahçespor'un Teknik Adamı Gökhan Baladin'in Yardımcılığını ise Salih Şener yapacak.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...