Perşembe, Ağustos 17, 2023

Küçükçekmecespor sahaya indi


Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Küçükçekmecespor sahaya indi ve sezonun ilk antrenmanını yaptı.

Küçükçekmece Metin Oktay  Stadı’nda ilk idmanı  Küçükçekmecespor Başkanı  Rasim Yüksel, Başkan yardımcısı Engin Ertaç, Genel Kaptan Resul Kaya ve kulüp yöneticileri takip etti. A Takım Teknik Sorumlusu Kubilay Ere yönetiminde yapılan ilk idmanda yeşil beyazlılar düz koşu ve kondisyona dayalı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına başladı. Günde çift idman yapacak olan Küçükçekmece taraftarı yeni sezonun ilk çalışmasında takımlarını yalnız bırakmayarak destek verdiler.


'Küçükçekmece halkının desteğine ihtiyacımız var'
Küçükçekmecespor Başkanı  Rasim Yüksel, “Yeni sezonda çok daha dinamik, iyi futbol oynayan ve oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesi tatmin eden bir Küçükçekmecespor izlettireceğiz.  Bölgesel Amatör Ligde Küçükçekmece ilçesinin temsilcisi olan takımımıza Küçükçekmecespor'u halkının desteklemesini istiyoruz. Bu kulüp Küçükçekmecelilerin  kulübüdür. Bizim Küçükçekmece halkının desteğine ihtiyacım var. Taraflı tarafsız herkesin yeni sezonda maçlarımıza bekliyoruz. Biz de  Küçükçekmece halkını mutlu edecek sonuçlar alarak onları mutlu edeceğiz” yeni  futbol sezonun tüm spor kulüplerimize hayırlı olmasını diyorum diye konuştu.



'Şampiyonluk hedefiyle sahaya çıktık'
Yeni sezonda iddialı bir kadro kurduklarını ifade eden, Küçükçekmecespor  Başkan yardımcısı Engin Ertaç, “Transfer çalışmalarını tamamladık ve çok önemli futbolcuları kadromuza kattık. Sezon öncesi yeni bir yapılanmaya giderek sezona hazırlandık. Artık söz teknik heyet, futbolcu ve taraftarlarımız dadır. Taraftarımızın desteğiyle onların bize vereceği güçle inşallah sezon sonu şampiyon olarak takımımızı hak ettiği yere getireceğiz. Biz şampiyonluk hedefi ile yola çıktık ve inşallah bu hedefe hep birlikte ulaşacağız” dedi.



'21 futbolcu transfer ettik'
Yeni sezonun yeşil  beyazlı camiaya hayırlı olmasını dileyen Genel Kaptan Resul Kaya , “Bu sezonki hedeflerimiz daha farklı. Geçen sezon bu takımı ligde tutmayı başardık. Genç bir kadro ile mücadele ettik. İç transferde 5 oyuncu  tuttuk. Dış transferde de önceden belirlediğimiz 21 oyuncuları transfer ettik. Günde çift idman yapacağız daha sonra Bolu'da 10 günlük bir kamp gerçekleştireceğiz .Teknik Sorumlusu Kubilay Ere yönetiminde iyi bir hazırlık dönemi geçirerek lige hazır şekilde girmek arzusundayız. Yeni sezon daha güçlü bir takımla hazırlanıyoruz . Tabii ki de herkesin hedefi şampiyonluk. Biz de bu hedef doğrultusunda kendimizi bu adaylar arasında görüyoruz dedi.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...