Perşembe, Ağustos 24, 2023

Filizspor'a çeyrek asırlık çınar


İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Sefaköy Filizspor hedefini Süper Amatör Lig olarak belirledi. Yeşil-Beyazlı Küçükçekmece temsilcisi kaleye yılların tecrübesi Eyüp Özdemir'i transfer etti.

 37 Yaşında ve 1.90 cm boyundaki tecrübenin kariyeri ise adeta kütüphane gibi 2001-2002 sezonu İstanbul Güngörenspor (eski adı Güngören Belediyespor) ile futbol serüvenine start veren tecrübeli file bekçisi 3 sezon burada oynadıktan sonra, sırasıyla 2 sezon Bahçelievlerspor, Pazariçi Köprülüspor, Mecidiyeköy Tayfunspor, Şirintepespor, Yıldıztabyaspor, Çapaspor, Güneşlispor, Sümerspor (Yeni ismiyle İstanbul Erzincanspor), Sefaköy Kartalspor, Özgenspor, Örnektepespor, Küçükpazarspor, Altınyıldızspor, Mimarsinanspor, Çanakçaspor, Bahçelievler Gümüşhanespor ve Küçükayasofyaspor, Yücespor, Karacaköy Bld., Zeytinburnu Zaferspor ve Nişanca Gençlikspor olmak üzere toplam 7 sezon Süper Amatör, 9 sezon 1. Amatör ve 7 sezon da 2. Amatör olmak üzere toplam 24 Farklı takımda 23 Sezon boy gösterdi. 

Eyüp bu yıl da aktif futbol hayatına 1. Amatör ekibi Filizspor'da devam ederek Türk futbol tarihine adını yazdırmaya devam ediyor.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...