Perşembe, Ağustos 31, 2023

Cafu, Süper Amatör Lig gruplarını değerlendiyor


Yıllarını amatör futbola adayan ve birçok kulübü yakından takip eden duayen ismimiz Cafu, sezon öncesi İstabul Süper Amatör Lig gruplarını değerlendiriyor.

1.Grup

Bu grupta Sultangazispor ve Dudulluspor takımlarının rakiplerine göre çok daha iyi bir kadro kurduklarını söyleyebilirim.Yeşil Ilgazspor sürpriz yapabilecek bir takım. Denk bir grup, düşmeme mücadelesinin son haftaya kadar devam edebileceğini söyleyebilirim.

2. Grup
İnkilapspor (Leventspor), Gazi Mahallesi SK, Küçükköyspor, Çekmeköy Belediye Alemdağspor ve Yeniköyspor doğrudan zirve yarışı içinde olacaktır.

3. Grup
Osmaniye İstiklalspor ve Küçükçekmece İdman Yurdu arasındaki zirve mücadelesine İstanbul&Esenyurt Orduspor takımı da katılabilir.

4.Grup
Zor 90 dakikaların beklendiği bir grup. Beykozspor, Bakırköyspor, İzzetpaşaspor ve Öz Karacaahmetspor'u zirve adayı olarak görüyorum. Büyükçekmece Belediyespor ve Sancaktepe FK sürpriz yapabilir.

5. Grup
Galata ve Bayrampaşa Teknikspor zirve adayı olarak ağır basmakta. Bu iki takımın hata yapması durumunda ise devreye Paşabahçespor ve Gülsuyuspor girer görüşündeyim.

6.Grup
Kuştepespor, THY ve Üsküdar Anadoluspor takımları arasından ikisinin play-off bileti alacağı düşüncesindeyim. Orhanlıspor ve Yenibosnaspor takımının tatlı sürprizlerine hazır olun.

7. Grup
Beşyüzevlerspor ve Ayazağaspor ellerini kollarını sallaya sallaya birlikte klasman grubuna yükselirler. Merkezefendispor ve Ortaköyspor takımları zirvenin hemen altında kendilerine yer bulabilecek bir kalitede takımlar kurdular. Cankurtaranspor ve Çekmeköyspor takımları tatlı sürprizlerle ligi orta sıralarda bitirecek gibi görünüyor. Nartspor, Güzelcespor, İstanbul Bafraspor ve Avcılar Belediyespor sıkıntı yaşayabilirler diye düşünüyorum.

8.Grup
Çamlıcaspor ve Dikilitaşspor Klasman Grubuna kalır. Bu iki takım hata yaparsa Gaziosmanpaşaspor devreye girer.

Yazı: "Cafu"

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...