Perşembe, Ağustos 17, 2023

Bizi yok sayan futbolcu istediği yere gitsin!


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Yeşilova Esnafspor'un genel kaptanı Fettah Plakay yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Plakay şunları söyledi:

"Öncelikle kazasız, sakatlıklardan uzak FairPlay çerçevesinde bir sezon olmasını temenni ederim. Geçtiğimiz sezon kulübümüzde forma giymiş hizmet etmiş futbolcu kardeşlerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Bu sezon kulübümüzde oynamak istemeyen bizlerle görüşmek tenezzülünde dahi bulunmayan futbolcular, iş adamları, siyasetçileri, hocaları ve hatrı sayılı insanları devreye sokarak lisanslarını istemektedirler. 

Yönetim kurulumuzun kararı doğrultusunda, kulübümüzde oynamak istemeyen futbolcu kardeşlerimiz Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlemiş olduğu kurallar çerçevesinde istediği yere gidebilirler. Bizleri yok sayan, muhatap almayan oyuncular için bu karar alınmıştır. Türk futboluna uzun yıllardır hizmet eden kulübümüz geçmişte olduğu gibi aynı arzu ve istekle hizmet etmeye devam edecektir."

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...