Salı, Ağustos 22, 2023

Barış Karaman Sağlamtaşspor'a döndü


Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Sağlamtaşspor, geçen sezon İstanbul'da Değirmenköy 1963 SK ve Silivri Mimarsinanspor formaları giyen savunma oyuncusu Barış Karaman'la anlaştı.

Stoper ve ön libero oynamasına karşın bitiriciliği ve sürpriz golleri ile dikkat çeken 1997 doğumlu Barış, geçen sezon toplam 20 maça çıkarken, hepsi Mimarsinanspor formasıyla olmak üzere 5 gole imza attı.

Barış Karaman yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz dönemlerde de Sağlamtaşspor’da forma giydim. Bu camiayı biliyorum, tanıyorum. Bu ligi iyi biliyorum. Bu yıl eskisinden de daha hırslıyım. Seyircimiz ile buluşacağız. Sağlamtaş seyircisi  geçtiğimiz yıllarda Tekirdağ ve Malkara’da oluşturdukları atmosferin fazlasını Sağlamtaş Mahallesi'nde oluşturacaklardır. Özay Hocam ile transferim konusunda görüşme gerçekleştirirken Ümit Hocam da bize katıldı. Kendilerinin projelerini dinlerken heyecanım daha da arttı. Heyecanlıyım, mutluyum ve hırslıyım" dedi.

Sportif Direktör Özay Ceylan yaptığı açıklamada; "Barış tanıdığım bir isim, hocamız da kendisini tanıyor. Süper Amatör camiası da kendisini biliyor. Transfer planlamamızda olan isimlerdendi. Ufak tefek pürüzler olduğu için biraz gecikme yaşandı. Kendisine hoş geldin diyorum. Kazasız belasız bir sezon geçirmesini diliyorum" diye konuştu.

Her iki ayağını da kullanabilen 24 yaşındaki savunma oyuncusu futbola başladığı Silivrispor'un akademi takımlarında oynadıktan sonra bu kulüpte profesyonel oldu. Daha sonra Tekirdağ'da Ergene Belediyespor, Muratlı Belediyespor, Sağlamtaşspor'da oynayan Barış akabinde Çorluspor'da da iki sezon forma giydi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...