Salı, Ağustos 22, 2023

Bahçelievlerspor BAL'a katılmayacak


Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bahçelievlerspor bu sezon lige girmeme kararı aldı.

Genel Kaptan Gürkan Soysal konuyla ilgili Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada "2018 yılında 2. Amator Lig'den alıp Bölgesel Amatör Lig'e kadar çıkardığımız ve  bu ligdeki ilk senesinde grubunu İstanbul takımları arasında ikinci olarak tamamlama başarısı gösteren kulübümüz Bahçelievlerspor 2023-24 sezonunda lige girmeyecektir" dedi.

Soysal sözlerine şöyle devam etti:

"Bu sürecin en zorlu iki yılında kulup başkanlığımızı yapan,  maddi manevi her şeyimize koşan Levent Dilaver başkanımızın yaşadığı sağlık problemlerinin üstüne bir de ilçemizin gerek resmi kurumlarından gerek iş adamları ve esnafından ilgi ve destek  gelmemesi  bizi böyle bir karar almaya mecbur bırakmıştır.

İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden biri olan ve bu ilçenin adını taşıyıp ilçeyi en üst seviyede temsil eden tek kulüp olan Bahçelievlerspor'u yalnız Levent Dilaver başkanımızın sorumluluğuna bırakan anlayışı siz kamuoyunun takdirine bırakıyoruz...

İlçemize daha önce hiç yaşamadığı profesyonel lig heyecanını yaşatmaya bu kadar yakınken  almak zorunda olduğumuz bu karar en çok emeği olan bizleri üzmüştür. Her şeyin hayırlısı..."

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...