Cumartesi, Ağustos 26, 2023

Anadolu Hisarı'nda çalışmalar sürüyor


İstanbul Süper Amatör Lig'in köklü kulüplerinden olan Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulübünde 2023-24 sezonun ile birlikte önümüzdeki günlerde yapılacak 110.yıl gecesinin heyecanı da hakim.

Ekrem Albayrak yönetiminde belirlenen program dahilinde antrenmanların devam eden Yeşil-Sarılı ekipte bu sezon şampiyonluk beklentisi yüksek.

Boğaziçi ekibinde Teknik Sorumlu Ekrem Albayrak yaptığı açıklamada, "Antrenmanlarımız devam ederken takıma yeni isimleri dahil etme yolunda da çalışmalar aralıksız sürmekte. Belirlediğimiz isimleri de kadromuza katıp transfere noktayı koymak istiyoruz. Çalışmalarımızın her aşması ciddiyetle devam etmekte. Saha çalışmalarımız Spor Akademisi Stadı'nda yaparken kondisyon çalışması için Polonezköy Parkuru'nu tercih ettik. Bu arada Riva'da bir antrenman yaparak da kumda çalışma zorluğu içinde gücümüz de test etme imkanı bulduk. Her şey güzel gidiyor" diye konuştu.

Yeşil-Sarılı ekipte Kulüp Başkanı İlker Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri ise işi teknik boyutunu Ekrem Albayrak'a havale ettikten sonra Kulüp Gecesi için yoğun bir mesai harcamaya devam etmekte. Başkan Güner, "23 Eylül Cumartesi günü yapılacak gecemizde büyük Hisar Camiası bizi yalnız bırakmayacaktır. Gecemizin biletlerinin satışı da devam etmekte. 110 yıllık mazimize yakışır bir gece olmasını istiyoruz " dedi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...