Çarşamba, Ağustos 23, 2023

1966 Edremitspor'da Şaban Zorluer Dönemi


Bu sezon Balıkesir Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan 1966 Edremitspor’da teknik direktörlüğe Şaban Zorluer getirdi.

44 yaşındaki başarılı teknik adam profesyonel ve amatör bir çok takımda oynadıktan sonra antrenörlük kariyerine başlamıştı.

Antrenörlük kariyerine 2013-2014 sezonunda Adana temsilcisi Hadırlıgücüspor ile başlayan Zorluer,ilk sezonunda Adana Süper Amatör Lig şampiyonluğa ulaşmayı başarıp takımını Bölgesel Amatör Lig'e taşımıştı.2015-2016 sezonunda ise ligin ikinci devresinde aldığı Ceyhan Doğanspor’u Bölgesel Amatör Lig'de tutmayı başarmıştı. 

2016-2017 sezonunda Balıkesir temsilcisi Havran Fatih Belediyespor ve 2017-2018 sezonunda Balıkesir temsilcisi Cumhuriyet Mahallesi Burhaniye takımları ile üst üste iki kez Balıkesir Süper Amatör lig şampiyonluğu yaşayan Zorluer her iki takımı da Bölgesel Amatör Lig'e yükseltmişti.

2018-2019 sezonunda Adana Süper Amatör Lig'de ikinci devre aldığı Akkapıspor’u ligde tutmayı başardı. 2019-2020 sezonunda Balıkesir Süper Amatör Lig'de Havran Fatih Belediyespor’da şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayan Şaban Zorluer, 2021-2022 futbol sezonunda Hadırlıgücüspor ile bir kez daha Adana Süper Amatör Lig şampiyonluğa ulaşmayı başarıp takımını Bölgesel Amatör Lige çıkarmıştı.Geçtiğimiz sezonda aynı takımla Bölgesel amatör ligde görev alan başarılı teknik adam 3 yıllık aradan sonra yeniden Balıkesir Süper Amatör Li'ge geri döndü.

İmza töreninde futbolculuk kariyerinde görev aldığı Edremit’in yabancısı olmadığını söyleyen Zorluer çok sert ve çetin bir lig olan Balıkesir Süper amatör liginde şampiyon olarak adlarını Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek istediklerinin altını çizdi. 1966 Edremitspor’da şu ana kadar dış transferde de 6 oyuncuyu kadrosuna kattı. İzmir Süper Amatör takımı Ayrancılarspor’dan forvet oyuncusu Oğuzhan Çevik, Bilecik’in son amatör lig şampiyonu Söğütspor’dan defans oyuncusu Mümin Mutlu, İzmir süper amatör lig temsilcisi Kınık Belediyespor’dan kanat oyuncusu Doruk Bulut, Balıkesir süper amatör temsilcisi Havran Belediyespor’dan kaleci Batuhan Kurt, Çan 23 Eylül Ortaokuluspor’dan Ümit Mutlu ve Çanakkale’nin son süper amatör lig şampiyonu Yeni Çanspor’dan orta saha oyuncusu Ömer Karadağ ile anlaştı.


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...