Salı, Haziran 27, 2023

Tophane Tayfunspor'da teknik heyet devam


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Tophane Tayfunspor yeni sezonda da Mehmet Coşğun, Abdullah Üstün ve Erdal Aras'dan oluşan teknik ekibiyle devam edecek.

Teknik Sorumlu Mehmet Coşğun yaptığı açıklamada "Geçen sezon bizimle birlikte olan oyuncularımızın bir çoğu yüksek teklifler aldı. Bu durumdan bizlerde çok memnun olduk. Bu sebeple aramızdan ayrılacak arkadaşlarımız olacak. Ancak 3 antrenör 2. Amatör'de neredeyse izlemediğimiz takım kalmadı. Birçok yetenekli genç oyuncunun olduğu bir listemiz var. Giden arkadaşların yerini başarıya aç ve kariyer hedefi olan oyuncularla dolduracağız ve bayram sonrası bir de seçme yapacağız" dedi.

Mütevazı bir bütçe ile Süper Amatör Lig'de başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten Çoşğun "Önceki sezonda da Süper Amatör Lig'den yalnızca 1 oyuncu transfer ederek lige girdik ve zor bir grubu orta sıralarda bitirdik. Yine bu şekilde yapacağız. Bizimle kalacak ve aramıza yeni katılacak oyuncularımıza güveniyor, üst sıralarda yer bulacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Aynı guruptaydık. Ben dahil bir çok kişi Tophane 'nin düşen ilk takım olacağını düşünüyorduk. Çok sürpriz sonuçlar alarak, haftalar öncesinden ligde kalmayı garantilediler.. Kendilerini tebrik ederim

Adsız dedi ki...

Golcüleri iyiydi

Adsız dedi ki...

Mehmet hocam başarılar diliyorum

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.