Cumartesi, Haziran 17, 2023

'Sınav var, gürültü oluyor' diye oynanan maçı durdurdular!


İstanbul’da Güngören Stadı’nda oynanması gereken maçlar üniversite giriş sınavı nedeniyle iptal edildi. Sabah maçlardan biri olaylı da olsa tamamlanırken ikincisi 15. dakikada yarım kaldı.

Statta sabah ilk olarak 90.00’da Haznedarspor-Damlaspor U19 maçı oynandı. Bu karşılaşma oynanırken yan tarafta yakınları üniversite sınavına biraz bazı şahıslar futbolcular ve teknik ekiplerin şaşkın bakışları arasında sahay girdi ve “Sınav varken burada maç yapamazsınız” diyerek maçı durdurmaya çalıştı. İki ekibin teknik ekipleri söz konusu kişilerle konuşarak sahadan çıkarırken hakem maçı oynatmaya devam etti. Nitekim müsabaka tamamlandı.

Saat 11.00’de U17B Ligi’ndeki Güngörenspor-Başakşehirspor maçı da planlandığı gibi başladı. Ancak karşılaşmada henuz 15. dakika oynanmışken emniyet güçleri, valilik kararıyla stadın maçlara kapandığını iletti. Aynı şekilde TFF İstanbul İl Temsilciliği ve İl Hakem Kurulu da saha komiseri ve  hakemlere bildirim yapınca müsabaka yarım  kaldı.

Saat 13.00’te oynanması gereken İstanbul Gençlergücü-Etilerspor karşılaşması için iki takım olan bitenden habersiz sahaya geldiler. İki ekip de esami listelerini ibraz etseler de maçın oynanmayacağı bilgisi üzerine geri döndüler. Bu maçın pazartesi gününe alındığı öğrenildi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.