Çarşamba, Haziran 21, 2023

Silivrispor'a Silivrili teknik direktör


Yeni seçilen Başkan Nuri Çolakoğlu ayağının tozu ile ilk icraatını hoca konusunda yaptı ve yeni dönem için Özgür Ergün ve ekibi ile anlaşarak teknik adam defterini kapattı.

TFF 3. Lig ekiplerinden Silivrispor’da yönetim teknik adam sorununu çözüme bağladı. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen olağan genel kurulda tek liste halinde girdiği seçimin ardından Başkanlığı devralan Nuri Çolakoğlu ayağının tozu ile teknik adam sorununu haletti ve geçtiğimiz sezon Ergene Velimeşespor’da görev alan tecrübeli teknik adam Özgür Ergün ile karşılıklı imzalar atıldı. 



Özgür Ergün’ün yardımcılıklarına ise yeni geçmiş dönem Silivrispor hocalarından Serhan Sezginer ile birlikte kariyerinde Süper Lig’de dahil olmak üzere bir çok kulüpte başarılı bir şekilde top koşturan tecrübeli oyuncu Göksel Akıncı’da Özgür Ergün’ün teknik kadrosunda yer alacaklar.

Silivrispor İdari Binasında yapılan imza törenine görevde bulunan yönetim kurulu üyelerinin tamamına yakını katılım sağlarken üç Silivrili teknik adamla yola devam kararı ise oy birliği ile alındığı bildirildi.

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.