Pazar, Haziran 18, 2023

Rafet Orhan: 3. Lig'de adımızdan çok söz ettireceğiz


Bölgesel Amatör Lig'de grup şampiyonu olarak 3. Lig'e yükselen Küçükçekmece Sinopspor'un şampiyonluk balosu gerçekleştirdi.

Küçükçekmece Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen baloya  Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, TASKK ve  İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez ve yönetim kurulu, AK Parti Küçükçekmece ilçe Başkanı Av.Recep Şencan, BBP Küçükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Cem Özel, MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Sarısoy, Bir İnsan Derneği Genel Başkanı Naser Serbest, SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk, SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran, KİAD Genel Başkanı Doğan Külekçi, KİTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Üstünbaş, belediye meclis üyeleri, kulüp temsilcileri, başarının mimarı Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan, kulüp yöneticileri, teknik ekip ve futbolcular ile basın mensupları katıldı.


Orhan: Bundan sonraki hedefimiz 2. Lig

Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet  Orhan yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bu başarı sadece benim değil tüm yönetim kurulunun, teknik heyetimizin ve futbolcu kardeşlerimizin başarısıdır. Bundan sonraki hedefimiz de 2.Ligdir. Küçükçekmece Belediye Başkanı Sayın Kemal Çebi de ilk günden beri bizim en büyük destekçilerinden biri olmuştur. Biz çok güzel bir iş çıkardık. Bizimle birlikte bu yolda birlikte yürüyenlerden Allah razı olsun. Rafet Orhan yalnız başına çıkarmadı. İnşallah bu sene 3.Lig'de de taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlara imza atacağız. Onların başını eğdirmeyeceğiz. Bizim tek amacımız Küçükçekmece ilçesine hizmet etmek. Bu düşünceyle yola çıktık. Bu yolda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bu sene de çok güzel bir takım kuruyoruz. Size 3.Lig'de adından söz ettirecek bir takım izleteceğiz. Hedefimiz 2.Lig. Bunu başaracağız."



Çebi artık onursal başkan
Başkan Orhan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin de bundan sonra onursal başkanları olduğunu ifade etti.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de bir konuşma yaparak sporun dilinin ortak olduğunu, spora siyaseti karıştırmayan, siyasetten uzak tutan Küçükçekmece Sinopspor yönetimini de ayrıca tebrik ettiğini söyledi. Çebi şöyle devam etti: "1 milyonu aşan nüfusuyla Küçükçekmece gibi bir ilçede profesyonel bir futbol takımının olması gerçekten çok önemli. Rafet Orhan başkanımız '2.Lig' dedi. Hedefi 2.Lig diye söylüyorsa yapar. O yüzden söylediklerini ciddiye alıyorum. Bizim de ona destek olmamız gerekir. İlçemizdeki diğer kulüplere olduğu gibi Küçükçekmece Sinop’a da elimizden gelen desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz.”


Şampiyonluk kupası Düşmez'den

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ve İASKF Genel Başkanı, TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, şampiyonluk balosuna  gelerek şampiyonluk kupasını, Küçükçekmece Sinopspor takımına kupasını verdi.


Yapılan konuşmalar ve kupa törenin ardından ünlü sanatçı Metin Şentürk'ün birbirinden güzel şarkı ve türküleriyle sarı-lacivertliler doyasıya eğlendi.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.