Cuma, Haziran 02, 2023

Okmeydanı Fetihspor'da bir dönem sona erdi


Okmeydanı Fetihspor'da 2016 yılından bu yana alt yapı gençlik geliştirme sorumlusu ve A takım teknik sorumlusu olarak görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan Elmas Çavuşoğlu, yeşil beyazlı kulüpten ayrıldığını duyurdu.

Çavuşoğlu kararını yazılı bir açıklama ile duyururken şu ifadeleri kullandı:

"2016 yılından beri gerek Altyapıda Gençlik Geliştireme sorumlusu gerek A takım Teknik sorumlu olarak Okmeydanı Fetihspor'a veda ediyorum. Bu süreçte A takımda 155 resmi maçta sadece 5 yenliği alarak kırlması zor bir başarıya imza attık.

155 maçlık rekor
Altyapıda, A takımda oynatmak, profesyonel takımlara futbolcu vermek, şampiyon olmak gibi hedeflerinizin de hepsini gerçekleştirdik. 155 maçlık rekorda altyapıdan en çok futbolcu oynatan takım olduk, 22 yaş ortalaması ile oynadık.


Hedefleri bir bir gerçekleştirdik
Altyapıda şampiyonluklar yaşadık. Bu yıl profesyonel takımlara Muhammed Efe Etirli, Bilal Ege Aydın, Eren Üstünerciyas, Sıraç Evkuran, Uras Cansu, Ömer Güven, Metehan Demirkan olmak üzere 7 oyuncumuzu verdik.

Bölgemizin altyapıda başarılı takımlarına 5 futbolcumuzu vererek hedeflerimizi bir bir gerçekleştirdik.

Zulme razı olmadık
Kulübümüze el konma sürecinde Okmeydanı Fetihspor'un adı kadar sırf çocuklarımız için de haksızlığa zulme razı göstermedik. Her şeyi göze alarak mücadele ettim. Fakat şartlar artık çok zorlaştı. Kulübümüz çok yalnız kaldı.


U13 Ligi sonuna kadar devam edip ayrılmaktı niyetindeydim. Son maçtaki tatsız olay ve Recep ağabeyin takımı ligden çekmesi ile bugünden itibaren onurla şerefle görev yaptığım şanlı Okmeydanı  Fetihspor Kulübü'nden ayrılıyorum. 

Performans Akademi'de devam edeceğim
Futbol yolculuğuma artık kendi kurduğum Futbol Performans Akademi ile devam edeceğim Allah'ın izniyle. 7 yıllık görev süremizde desteği ile her daim bizimle olan Eski Başkanımız Burhan Erdoğu’ya, Yöneticilerimize özelikle Hasan Çalapkulu’na, Erdoğan Abimize, Zafer Abimize, Malzemeci Yaşar Abimize, O zamanki müdürümüz şimdiki başkanımız Recep Abiye, Her zaman bize destek olan Yılmaz hocamıza, benle beraber fedakarca çalışan Muttalip hocama, Fırat hocama, Sedat hocamıza, Birol hocamıza, şu an beraber çalıştığım Soner hocama, şanlı Okmeydanı Fetih'in büyük taraftarlarımıza ve ilk günden bugüne bütün futbolcularıma teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal ediniz. Benden yana helal olsun."  

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...