Çarşamba, Haziran 21, 2023

Lider durumdayken hakem döven kulüp ihraç edildi


İstanbul 2. Amatör Lig'de 14 Haziran'da oynanan ve konuk ekip 2-0 öndeyken 75. dakikada tatil edilen Alipaşaspor-Bollucaspor maçıyla ilgili karar verildi.

Söz konusu maçın 75. dakikasında ev sahibi takımın oyuncuları önce hakeme ardından konuk takım futbolcularına saldırmış, hem hakem hem Bollucasporlu futbolcular ciddi şekilde darp edilmişti.

Olay nedeniyle Alipaşaspor tedbirli olarak displine sevk edildiği için hafta sonu Yalıköyspor maçına çıkarılmamış ve 3-0 hükmen yenik sayılmıştı. İl Tertip Komitesi, bugünkü toplatısında Alipaşaspor'u ligden ihraç etti. Alipaşaspor gelecek sezon da lige alınmayacak.

Alipaşaspor olaylı maça lider durumda çıkmıştı.

Bu sezon 1. Amatör Lig'de Bağcılar Gençlergücü de benzer eylem nedeniyle ihraç edilmişti.

Haber: Bekir Seçil


6 yorum:

Adsız dedi ki...

Mantıklı bi karar olmuş ama tüm alipasaspora yuklememek lazım cezayı kamuoyu olarak bir futbolcunun hatasını cekiyo onlarda gecmis olsun tekrarlanmamasi dileğiyle

Adsız dedi ki...

Peki. Bundan. Daha kötu. Olaylar ar onlara. Niye. Böyle. Ceza. Verilmiyor adamların. Başkanları. Federasyondan. İç. Çıkmıyor. Bumu. Adaley

Adsız dedi ki...

Ders olsun bir daha tekrarlanmasın diye en aĝır ceza verilmesi lazım kardešim

Adsız dedi ki...

Bir futbolcuya yüklememek lazım diyorsanız bir tek soru soracağım. Hem hakemi hemde rakip takım oyuncularını tek bir tane futbolcu mu dövdü?

Adsız dedi ki...

Mantıklı bir hareket olmuş şiddet olayları önlemek adına

Adsız dedi ki...

Oyuncadan cok hekeme yazık oldu

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.