Pazartesi, Haziran 26, 2023

Küçükçekmece'de dostluk tablosu


İstanbul 2.Amatör Lig 13. Grup'ta bir üst lige çıkmayı geçen hafta garantileyen Sultanmuratspor son maçında Kosova Güçspor ile 2-2 berabere kaldı.

İki Küçükçekmece temsilcisinin Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'ndaki maçını Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Kızılay Küçükçekmece Şube Başkanı Hüseyin İpek, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Naser Serbest ve çok sayıda sporsever izledi.

1.Amatör Lig'e çıkmayı garantileyen Sultanmuratspor'un oyuncular, Kosova Güçsporlu oyuncuların alkışları ile sahaya çıktılar. Mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi. İki takımın ortaya koyduğu güzel futbol ve mücadele izleyenlere keyif verdi.


Karşılaşma sonrası Sultanmuratspor Genel Kaptanı İbrahim Şakiroğlu yaptığı açıklamada "Bir yıl sonra tekrar 1.Amatör Lig'e çıktığımız için mutluyuz. Bu başarıda bizlere futbolcu konusunda büyük destek veren İFA Spor Kulübü'ne, Ali Asker Kılıç ve Hüsamettin Özköşkoğlu hocalarımıza destek ve emeklerinden dolayı kulübümüz adına çok teşekkür ederim. 18 Hafta yağmur çamur demeden ligin son haftasına kadar kendilerine ve kulübümüze yakışır sahada mücadele vererek başarıda büyük pay sahibi olan futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ederim ifadelerine" dedi.

Haber: Yılmaz Aktepe




Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.