Pazartesi, Haziran 26, 2023

Gedikpaşaspor'dan Bayrampaşa Doğanspor'a tepki


İstanbul U17B Ligi 14. Grup'ta lider Bayrampaşa Doğanspor ve takipçisi Gedikpaşaspor arasında oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşma sonrası istenmeyen olaylar yaşandı.

Gedikpaşaspor'un ev sahipliğinde Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda oynanan maç sonrası arbede yaşandı.

Gedikpaşa Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada olaylar kınanırken "Kendi sahamızda oynadığımız maçta futbolcularımız rakip taraftar ve futbolcularca darp edilmiştir. Yapılanları kınıyoruz. Biz Gedikpaşaspor olarak her zaman centilmence mücadele etmeye çalıştık. Rakibimizin bu sezon yaptıkları belli, TFF'de cezalılar listesine bakıldığında vukuatları görülebilir. Yaşananları kınıyoruz" denildi.

Küçükçekmece temsilcisinin başkanı Mehmet Gölpınar ise şunları söyledi: 

"Maç oynanırken 9 ve 7 numaralı futbolcuları sahada durmadan küfürlü konuştu. Kadın yardımcı hakem beraberlik gollerini adeta yarattıktan sonra 9 numaralı oyuncuları doğrudan bana gelip "Nasıl geçirdik" diye hareket yaptı. Yardımcı hakem görmesine karşın hiçbir şey yapmadı. Maç bitimi kendini taraftar sanan kişiler sahaya atlayıp benim topçularıma saldırırdı. 17 yaşındaki çocukları bu hale getirenlere bir şey diyemiyorum.

Son olarak 14. Grup'taki tüm kulüplere sorsunlar, hepsi Doğanspor'dan şikayetçi. Biz spor yapıyoruz terbiyeli ahlaklı sporcu yetiştirmeye çalışırken Bayrampaşa Doğansporlular bize laf etmeden önce kendilerine, ceza listesine bir baksınlar!"

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.