Pazartesi, Haziran 26, 2023

Doğan: Olaylar Gedikpaşasporluların sataşmasıyla başladı


İstanbul U17B Ligi 14. Grup'ta lider Bayrampaşa Doğanspor ve takipçisi Gedikpaşaspor arasında oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşma sonrası istenmeyen olaylar yaşanmıştı.

Gedikpaşaspor'un ev sahipliğinde Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda oynanan maç sonrası arbede yaşandı.

Bayrampaşa Doğanspor Kulübü Başkanı Ali İhsan Doğan yaşananlardan dolayı çok üzgün oldukları söylerken olayın Gedikpaşasporlu futbolcuların maç bitimi kendi futbolcularına saldırmasıyla çıktığını savundu.

Doğan şunları söyledi: "Karşılaşma çok sert geçti, oyuncularımız çok darbe aldı ancak olay çıkmasın, zaten şampiyonuz bitsin gidelim diyerek alttan aldık. 1-1'lik skorla şampiyonluğumuzu ilan ettik. Kutlama yapar, hatıra fotoğrafı çektiririz diye yanımızda temsili bir kupa getirmiştik futbolcularımız saha içinde kendi hallerinde sevinirken Gedikpaşasporlu bazı futbolcuların oyuncularımıza sataşması üzerine olaylar gelişmiştir.

Geçen hafta göreve gelmiş bir yönetimiz, amacımız centilmence mücadele etmek. Niye ismimizin kötü olaylarla anılmasını, hak ederek aldığımız bir şampiyonluğa gölge düşmesini isteyelim ki? Futbolcularımızın tek istediği hak ettikleri şampiyonluğu, hiç kimseyi rencide etmeden bir köşede kutlamaktı. Altını çiziyorum, olaylar Gedikpaşasporluların sataşması sonrası çıkmıştır."

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.