Cumartesi, Haziran 17, 2023

Beykozlu efsanelerin hüzünlü buluşması



1970'li yıllarda Beykoz takımında forma giyen ardından ileriki süreçte Sarı-Siyahlı takımda Teknik Sorumluluk görevlerinde bulunan iki efsane olan Kamil Doygun ve Recep Gürbaşak bir araya gelip hasret giderdiler.

Futbol oynadıkları yıllardaki lakapları ile Bebe Kamil ile Takoz Recep'in Beykoz merkezdeki buluşmalarına dahil olan diğer isimler tam bir nostalji yaşanmasına neden oldu.

Sarıyer'de ikamet eden Kamil Doygun, Sarıyer-Beykoz Deniz Motoru ile geldiği Beykoz Merkezde takım arkadaşı Recep Gürbaşak ile demli çaylı, bol muhabbetli bir ortam yaşadılar ve de yaşattılar.

Her iki ismin ortak düşüncesindeki konu ise çok sevdikleri Beykoz takımının geleceği idi...takımının bu sezon da sezonu hüsran ile kapatmalarından dolayı oldukça üzgündüler.

İkilinin buluşmasına Beykoz'ta forma giymiş antrenörlük yapmış Çetin Nalbantoğlu, ikilinin her maçını izlemiş olan Beykoz Merkezin sıkı müdavimlerinden futbolculardan Buji Mehmet ve İstanbul Mesudiyespor'da uzun yıllar yöneticilik deneyimi olan maçların sıkı takipçilerinden Cevdet Taşkıran da son bölümde dahil olurken günün anısı fotoğraf karesinde eklendi.

Beykoz takımının sağ ve sol beklerinin buluşmasında geleceğe dönük iyi dilekler ile veda edilirken bir dahaki buluşmaya kadar kulüpte olumlu gelişmelerin yaşanması en büyük beklentileri oldu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

1308 Osmaneli Belediyespor'da hakeme büyük tepki

Bilecik 1. Amatör Lig'de bugün oynanan ve 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan  1308 Osmaneli Belediyespor-Bozüyük Vitraspor maçı s...