Perşembe, Şubat 02, 2023

Neslişahspor sezona veda yemeğinde bir araya geldi


İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Neslişahspor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular sezona veda yemeğinde bir araya geldi.

Takımdan bir futbolcunun bugün askere gidecek olmasından dolayı, Bağcılar İSTOÇ ile oynanacak son karşılaşma öncesi düzenlenen yemek, Yiğit Şakar'ın ev sahipliğinde, Fatih Vatan Caddesi'ndeki Son Osmanlı Cafe'de gerçekleştirildi.

Kulüp Başkanı Metin Şakar burada yaptağı açıklamada kulüp olarak öncelikli amaçlarının gençleri spora kazandırmak olduğunu bu nedenle alt yapıdan yetişen, çoğunlukla Fatih'te yaşayan gençlerle mücadele ettiklerini belirterek "Amatör kelimesinin karşılığını tam anlamıyla vererek, transfer yapmadan mücadele ettik ve son derece zorlu bir grupta başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Gelecek sezon inşallah bu kadromuzu koruyup alt yapıdan A takıma beş isim çıkararak mücadelemize devam edeceğiz" dedi.


"Bu, Turgut hocanın başarısı"

Bu başarıda teknik direktör Turgut Şakar'ın büyük payı olduğunu dile getiren Başkan Metin Şakar "Hocamız hem beş kuruş harcatmadan takımı ligde tutmuş hem de A takıma gençler çıkararak bizi gururlandırmıştır. Neslişahspor olarak güzel bir sezon geçirdik, bu güzelliği bir birlik beraberlik yemeği ile taçlandırmak istedik. Tabii aslında bu tür etkinlikler sezon bitimi yapılır ancak aramızdan bir kardeşimiz vatani görevini yerine getirmek için Bağcılar İSTOÇ maçı öncesi aramızdan ayrılacağı için hem onu uğurlamak hem de tüm takım eksiksiz beraber olmak için bu haftayı seçtik. Bize en iyi şekilde ağırlayan Son Osmanlı Cafe ve Yiğit Şakar'a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Metin Şakar son olarak gruplarındaki takımlara da teşekkür ederek "Bir sezon bitiyor kimi zaman güzellikler kimi zaman gerginlikler olmuştur ancak bizce her şey sahada kaldı. Grubumuzda yer alan ve şampiyon olan Şirintepespor'u başarılarından dolayı kutlar Süper Amatör Lig'de başarılar dileriz. Aynı şekilde grubumuzdan ikinci olarak çıkacak ekibin de play-off'ta başarılı olarak terfi etmesini tüm kalbimizle temenniz ederiz. Diğer tüm ekiplere de gelecek sezon başarılar diliyorum. Spor dostluk barış ve kardeşliktir. Neslişahspor olarak rakiplerimize saygı her zaman bizim düsturumuz olmuştur" dedi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.